Witam. Planuję kupić gainer i po małym rekonesansie wybieram między dwoma: Olimp Gain Bolic 6000 i Activita /ActivLab Massive GAINBody. Co waszym zdaniem jest lepsze? Z góry dziękuję za pomoc.
Oj Skerx, faktycznie jesteś jedną z najbardziej przemądrzałych osób na forum, tylko założe się, że czasem z siebie pośmiewisko robisz. Do rzeczy. Po co kupuję gainera to już moja sprawa, nigdzie o tym nie wspomniałem, więc daruj sobie te wywody. Skoro nie dotarło za pierwszym razem to napiszę jeszcze raz, prościej, może dotrze: jak wiadomo produkty (wszędzie, nie tylko w kulturystyce) są lepsze i gorsze, choć może w podobnych cenach. Te dwa gainery są porównywalne jeśli chodzi o skład i cenę. Chodziło mi teraz o to, że są jakieś tam różne białka, węglowodany (proste, złożone, etc. nie wiem, nie zgłębiałem tego nigdy) i w którym gainerze są one lepsze. Poza tym, jeśli ktoś stosował to widzi, czy dany produkt daje efekty czy nie.
1254945982000
DewoNN
Wysłana - 07 października 2009 22:07
co nie zmienia faktu ze Olimp Gain Bolic 6000 jest dobrym wyborem - opierajac sie na opiniach znajomych plecalbym wlasnie to
Zmieniony przez - DewoNN w dniu 2009-10-07 22:08:19
1254946026000
Emlo
Wysłana - 07 października 2009 22:09
tylko nie wiadomo jakich Ty efektów spodziewasz się po gainerze...
edit: nie dziwie się skerx'owi, że się mądrzy, bo wiedzę ma...
Zmieniony przez - Emlo w dniu 2009-10-07 22:11:02
"Amatorzy ćwiczą aż im wyjdzie, eksperci - aż nie może im nie wyjść."