Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Pomóżcie jak przytyć??

lacio_88

Wysłana - 01 marca 2007 14:15    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam, mam wielki problem z przytyciem mam 18 lat przy wzroscie 183 waze jedynie 66kg! regulanie cwicze na silowni ale jedynie idzie mi sila bo waga nic nie chce podskoczyc:( moge jesc tonami ale nic to nie daje moze to wynika z przemiany materii? Na pewno na forum sa ludzie ktorzy wiedza jak mi pomoc! Prosze o wypisanie jakies diety i treningu na MASE!!! Prosze o odp! Pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 marca 2007 15:58 
W większości przypadków polecamy:

Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

2211kiler

Wysłana - 01 marca 2007 15:58    Edytuj Cytuj
Wiesz raczej na SFD sam znajdziesz co potrzebujesz, :P Dział dieta, potem trening, ułóż rozpisz daj do sprawdzenia, nikomu gotowców tu nie dają:P A jak poszukasz tu na forum to znajdziesz superanckie posty które poprowadzą Cię za ręke do celu,:P Popatrz w podwieszonych w tyhc działach które wymieniłem pozdro

Płacz na treningu, śmiej się podczas walki

tony000

Wysłana - 01 marca 2007 16:00    Edytuj Cytuj
Proponuje ci abys zagladnal do dzialu odzywianie poczytal conieco, ulozyl sobie diete i dopiero wrzucil ja do oceny

PePoNeNt

Wysłana - 01 marca 2007 17:49    Edytuj Cytuj
moge jesc tonami ale nic to nie daje

jesz tonami ale niekonsekwentnie, nieregularnie

przytost masy warunkują kalorie. jesli jesz więcej niż jest pożytkowane z tytułu metabolizmu, strat energetycznych (aktywnosc fizyczna) to nadmiar ten powoduje zwiększanie objętosci poszczegolnych tkanek w ciele. jedzenie oprocz tego ze powinno być go duzo to jeszcze musi byc wartosciowe, w kazdym posiłku musisz miec zrodlo białka(mięso wołowe, z kurczaka, twarogi, ryby, mleko, jaja) zrodlo weglowodanów(ryż, kasze, warzywa, owoce) zdrowe tłuszcze (nasiona, orzechy, oliwa z oliwek, tłuste ryby morskie) jesli jest jakis problem w dostarczeniu lub chcemy sobie je ułatwić to kupujemy odżywkę ktora częściowo moze zastąpić normalne jedzenie. posiłków powinno być 6 w ciągu dnia. ostatni wyłącznie białkowy(np. twaróg)

rozpiskę dostaniesz w dziale moj trener- jest to płatne
jesli chcesz ja mogę ci rozpisać dietę też odpłatnie - odezwij się na gg.

pozdrawiam i rośnij wielki!

Vitamin-Shop Słupsk C.H. Passo ul. Tuwima 3/5a
[http://www.sfd.pl/Vitamin%2DShop_S%C5%82upsk_C%2EH%2E_Passo_ul%2E_Tuwima_3-t465690.html]

Perfect Body Center PeP SPORT Słupsk C.H.Jantar ul. Szczecińska 58
[http://www.sfd.pl/PERFECT_BODY_CENTER_nowy_wymiar_sieci_handlowej-t468793-s36.html#post9]
Ekspert -

Neyoam

Wysłana - 04 marca 2007 01:42    Edytuj Cytuj
Ja mam tyle samo wzrostu co Ty a ważę...58 kg:P:/
Ułóź sobie dietę i jej przestrzegaj...wtedy przytyjesz.

NOwicjusz na maxa

2211kiler

Wysłana - 05 marca 2007 15:25    Edytuj Cytuj
No nie gadaj chopie że masz 183 a masz 58 kilo :P Ale coś wiem o tej genetcye kurde !! Jedn ityją na zwołanie a tacy jak my muszą pocić się i pocić żeby chociaż kilo przytyć chociaż mi od wakacji zeszłych udało się przytyć z 63 do 75 kilosow

Neyoam

Wysłana - 05 marca 2007 18:15    Edytuj Cytuj
niezle;)...brawo! 12 kilo?tozto to nieosiagalne prawie...dla wybitnych ekto:/
Ja na serio tyle ważę:/ choć muszę przyznać, że nie wyglądam jak większosć chudzielców przy tej wadze.Lekką rzeźbę mam, jako tako:P

NOwicjusz na maxa

Trewor-ek

Wysłana - 05 marca 2007 20:00    Edytuj Cytuj
hm, powiem Ci tak, ja przemiane tez mam "szybka" jak zwać tak zwać, wedle obliczen moje zapotrzebowanie kcal, to około 2300-2400.. +- 178cm wzrostu, 62-64kg wagii, dzien w dzien, zjadam około 2800kcal, czyli wartosci która według teorii powinna byc powodem przybierania na masie (zapotrzebowanie + 500kcal) u mnie no wyglada to nieco inaczej, obecnie przygotowuje sie do powrotu do formy, i moja dieta wychodzi na 3200-3400w niektóre dni kcal, po to by przybrac, na moje warunki sprawia to wrazenie ze JEM TONAMI, juz przy 2800, jestem pożeraczem, a odzywiam sie naprawde dobrze;) dlatego.. poczytaj poczytaj, poznaj nieco swój organizm, kazdy jest inny, metoda prób i błedów sprawdza się naprawde wszedzie:) czytaj probuj, wytrwałości odrobione nikt za Ciebie "nie nabierze" niektórzy maja ogromna wiedze i doswiadczenie i Ci pomoga na pewno>> mi pomagali w przybraniu z 53-54 w góre np. Natan pewnie wszyscy znają bądz Pan Filar:) i nie są może dietetykami:D (a moze i:D:D kto wie) ale doswiadcznie robi swoje, ale mimo to nikt za Ciebie pracowac nie bedzie:) CZYTAJ :D to powinno na tym forum piskać pod każdym postem... SZUKAJ i CZYTAJ:D

..::Małe Ciało:Wielki DUCH::..
..cele ubiegłegoroku: łapą>cel 38 cm. klatka> 100kg wycisk[osiągniety]/obecnie 106-110 kg

trufl

Wysłana - 26 listopada 2007 15:47    Edytuj Cytuj
witam i ja mam podobny problem mam duzo tluszczu cwicze mawet na mase ale cienszko mi pszybrac ciala. wczesniej bralem metke i onke 8 strzalow po dosc dlugim czasie wziolem odblok. czy np. hmb zadziala podzezbi mi to troszke sadelko?? narazie jem kredke ale efrekty slabe jednak lepiej szlo jak cwiczylem 5 dni w tygodniu a nie 4 myslalem zeby wziac 50 mety tak zeby mie ruszylo potem moze zma i Tribulus i albo z tym albo potym moze hmb ale wsumie razem moglo by tesz hyba byc a potem nitro 2 ??? prosze o odpowiedzi mam 18 lat 177 cm wzrostu meta dlamnie to taki lajtowy koksik ale go lubie wienc wiem ze jestem zamlody

REFLUXXX

Wysłana - 26 listopada 2007 17:01    Edytuj Cytuj
hee zalezy ...

chcesz przytyc aby przytyc niekoniecznie zeby miec wiecej masy miesniowej ale tez i tluszczu, zeby zakrywal zebra czy same miesnie?

Jesli te pierwsze to jest to dosc proste ...

tez przez pare lat ciagle mialem niedowage, jadlem duzo, ale np jadlem rano o 7 a potem dopiero o 15 ... w ciagu dnia jadlem 4 duze posilki, ale nic nie dawalo, od maja wzialem sie pozadnie za cwiczenie i jedzenie... jadlem co 2,5-3h ... wychodzilo ok. 5 mniejszych posilkow dziennie.

We wrzesniu wazylem juz 14kg wiecej (14kg w 4 mies)

Moja poezja: [http://www.sfd.pl/Tomik_poezjii_kulturystycznej_refluxxxa__-t372603.html]

Nie samym chlebem żyje człowiek, ale i kurczakiem, który cenne białko zawiera !

2211kiler

Wysłana - 27 listopada 2007 14:26    Edytuj Cytuj
Mięśnia przybrać bez tłuszczu to jest naprawdę trudno dla takich ludzi jak my :p Chociaż pochwale się że na gainerku i kreatynce dojechałem do 80 kilosów dowale do 85 kilosów a potem rzeźba najelpsze w tym jest to że brzuszek stoi w miejscu może tylko centmetr poszedł w górę . Więc jeśli nie masz czasu jak ja i jesteś mega chudy jak ja byłem kup se Gainerka z Weidera i kreatynke oczywiście musisz jeść i starać się jeść dobrze żebyś za bardzo się nie otłuścił:P ja w 2 lata przytyłem z 63 kilosów do 80 i nie otłuściłem się a też jestem mega ekto więc może poczekaj aż skończysz rosnąć w górę a i w bok urośniesz :)
Pozdro i nic się nie martw

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pomóżcie jak przytyć??

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.