Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 3208 razy
słowa kluczowe: polska  meta  ruska  meta 
Autor

Polska Meta czy Ruska Meta?? ?

SFD

Wysłana - 25 lutego 2003 14:36    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Chceilem sie spytac was czy jest jakas ruznica pomiendzy Polska meta a Ruska?? bo slyszalem ze sklad jest ten sam i wszyscy gadaja ze ruska jest szkodliwa i wogle nie dobra wiec jak to tak naprawde jest?? przesz skalda metki na calym swiecie jest chyba taki sam wiec co z ta szkodliwoscia? jaka jest ruznica pomiedzy tymi metami?? i po ktorej sa lepsze rezultaty?

przemol

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 lutego 2003 15:01 
W większości przypadków polecamy:

Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

EMPIRER

Wysłana - 25 lutego 2003 15:01    Edytuj Cytuj
Metanabol ruski ,,,,,,,,nie polecam ponieważ prawde mówiąc spójrz na cene marne 35 zł ,nie licz ze w składzie chemicznym znajdzie się 100% Moim zdaniem jest to zanieczyszczona meta i nie warto jej brać .Owsem jest polecana ala np jest firma o nazwie Reaktor ,no to trochę wyjaśnia , takie jest moje zdanie co do mety ruskiej jedno jest pewne NIE WIADOMO CO SIĘ W TEJ MECIE ZNAJDUJE !!!
Co do POlskiej to mogę powiedzieć tylko tyle e nie wiem za duzo o niej ale myślę że jest lepsz pod względem jakości , cena chyba mówi za siebie>>>>>
To było moje zdanie więc sprostujcie jesli sie mylę

IF you HIT ME we will hit you back HARDER !!!

IF you HIT ME we will hit you back HARDER

micen ZASŁUŻONY

Wysłana - 25 lutego 2003 15:49    Edytuj Cytuj
Witam! Pomysl o wegierskim Nerobolu - na pewno jest mniej szkodliwy niz rosyjski mieciu, kosztuje kolo 40zl za 100 tab. Pakowany w plastikowe opakowania, kazda tabletka ma napis. Moze to byc kompromis pomiedzy tania rosyjska a droga i dobra polska.

Cała sportowa Polska liczy na nas!!!

Formę buduję dzięki:
[http://www.esuple.pl/]

Moderator w Dziale Doping...
Ekspert -

kooks

Wysłana - 25 lutego 2003 15:49    Edytuj Cytuj
Niedawno pisalem post w ktorym sie pytalem jaka jest roznica miedzy Metanabolem pochodzacym z roznych krajow i z tego co napisano mi tam to nie ma raczej roznicy miedzy tymi tabletami a napewno miedzy polska a ruska, ktora podobno jest teraz prosukowana z taka sama jakoscia jak polksa.

moze kiedys dostane soga

Cztery tabletki metki dla dobrej sylwetki
Specjalista -

kijanka

Wysłana - 25 lutego 2003 16:43    Edytuj Cytuj
Dlaczego caly czas myslicie,ze co ruskie to gorsze?
Proces produkcji jest podobny i ruska metka jest bardzo zblizona do polskiej. Nie te czasy,aby odrzucac wszystko co ruskie.
Pozdrawiam.

Znawca -

SFD

Wysłana - 25 lutego 2003 16:51    Edytuj Cytuj
Kijanka dobrze myslisz ja tez jestem takiego samego zdania ze proces wytwarzania jest ten sam i ze wszycy ******la glupoyty o tym ze co ruskie to niedrowe:)

Ale ruwnie dobrze nic nie wiem na ten temat wiec moze wypowiecie sie chlopaki i powiecie cos senswonego a nie to cao wam slina na jezyk przyniesie:)

przemol

eDi__

Wysłana - 25 lutego 2003 17:43    Edytuj Cytuj
WŁAŚNIE KOKS TO KOKS A PIER****** ŻE RUSKA TO GÓ*** A POLSKA JEST ZA****** TO WSZYSTKO JEST PIER***** GŁUPOT . właśnie skończyłem cykl z metą ruską i co jest gicio . Moje zdanie to takie iż mata polska ma takie same działanie jak ruska co nie..?? a tym różni się od polskiej że jest ruska i jest tańsza

PWB

....:::NAJLEPSZA OBRONĄ JEST ATAK:::...

Znawca -

SFD

Wysłana - 25 lutego 2003 19:16    Edytuj Cytuj
DOPRZE POWIEDZIANE MI TEZ SIE TAK WYDAJE !!:)

przemol

kooks

Wysłana - 25 lutego 2003 19:26    Edytuj Cytuj
Oczywiscie ja takze potwierdzam, juz to nawet pisalem wyzej, a ze tansze bo ruskie tak samo jak z innymi rzeczami ktore tam nie sa gorsze a wiele tansze(alkohol, fajki itp) kazdy wie o co chodzi

moze kiedys dostane soga

Cztery tabletki metki dla dobrej sylwetki
Specjalista -

SFD

Wysłana - 25 lutego 2003 21:40    Edytuj Cytuj
meta to meta, nie ma zadnej roznicy - jak komus weszlo na polskiej lepiej niz ruskiej to pewnie inaczej ja bral, inna dieta etc etc etc. zobaczcie to sie sami przekonacie :) a nie jakjies gdybanie.

oj dawno tu nie bylem. witam wszystkich.

Musimy być okrutni, aby stać się dobrymi, niepotrzebni są nam ludzie małego ducha – Minamoto no Yorimito.

Digit

Wysłana - 25 lutego 2003 23:08    Edytuj Cytuj
Witam.
Jestem tego samego zdania co przedmowcy.
Bralem tylko ruska i nie mam porownania , ale moim zdaniem to to samo gowno

Pozdro 4 all