Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Polska Liga Muaythai IFMA - PZMT - Łódź 12-13.02.2010

shoo

Wysłana - 15 lutego 2010 16:27    Edytuj Cytuj
Niestety tak to już jest, że zawsze jest tak, że ma się niedosyt. Kurcze, z jednej strony dobra decyzja z tymi kubrakami. Walki ligowe wg mnie były dużo ładniejsze niż zwykle. Fajniej się na nie patrzyło. Podobała mi się jeszcze walka Filipa Gałuszki z Przemkiem Gossem.

www.gymnazion.pl
Znawca -

słaby 56

Wysłana - 15 lutego 2010 18:08    Edytuj Cytuj
Lady gratulacje,że zaczęłaś sędziować w ringu.Mam nadzieję,że na kolejnych będziesz już pewniejsza siebie miedzy linami,bo po Twoich fotach widać,że tu tego trochę brakowało.

Zmieniony przez - słaby 56 w dniu 2010-02-15 18:11:23

Raczej ustapić niż zranić,raczej zranić niz okaleczyć,raczej okaleczyć niż zabić,prędzej zabić samemu,niż dać się zabić.

Gwjazdor

Wysłana - 15 lutego 2010 18:18    Edytuj Cytuj
Słaby coś Ty napisał, że ocenzurowało?

Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar.

słaby 56

Wysłana - 15 lutego 2010 18:42    Edytuj Cytuj
...w ringu,mam nadzieję...

Nie wiem czemu tak ocenzurowało

Raczej ustapić niż zranić,raczej zranić niz okaleczyć,raczej okaleczyć niż zabić,prędzej zabić samemu,niż dać się zabić.

shoo

Wysłana - 15 lutego 2010 18:47    Edytuj Cytuj
GUMA HEHE

www.gymnazion.pl
Znawca -

Lady M www.fight24.pl

Wysłana - 15 lutego 2010 21:54    Edytuj Cytuj
ojciec, bo to zdjęcia z mojej "debiutanckiej" walki byłam jednym wielkim stresem
druga walka natomiast (seniorzy -75kg) - już duuuużo więcej luzu i pewności siebie było, mimo że musiałam sobie poradzić z dwoma wielkimi chłopami teraz już pierwsze koty za płoty, będzie tylko lepiej

a BadBoy słusznie, że ma niedosyt walka bardzo fajna, ale opieprz ode mnie za pare błędów dostał swoją drogą ten Białorusin, z którym Rafał sie bił, był naprawde dobry widać, że nie było tępej nawalanki, tylko obydwaj w ringu myśleli tylko że od Rafała, jako mojego współzioma, wymagam perfekcji

"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."

mój dziennik: [http://www.sfd.pl/-t621203-s191.html#post10]
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 7 stron.      poprzednia 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Polska Liga Muaythai IFMA - PZMT - Łódź 12-13.02.2010

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.