Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Siema to znowu ja mam jeszcze jedno pytanko :) mam bardzo chudy nadgarstek a zeby pogrubić nadgarstek musze mieć grupsze kości no i oczywiscie trzeba cwiczyć na przedramie no i właśnie te pytanie jest taki jaki zastrzyk jest dobry na pogrubienie kośći bo słyszałem od kumpli ze Deka jest dobra czy to prawda jesli ie to jaki zastrzyk jest dobry????
hrhrh jak chcesz miec "grupsze" kosci to przestan ostrzyc dzide.. moze sie wkoncu zregeneruja
a tak powaznie to na chude kosci nic ci nie pomoze.. masz taka genetyke (zreszta nie tlyko ty - me too) a deka ci w tym nie pomoze
w sumie to nawet nie jest zle, ze masz chude kosci.. jesli bedziesz mial duze przedramie to bedzie dawalo taki efekt optyczny, ze masakra... widzialem juz takie chude lapki z duzym miesniem
"Jestem sobie prawdą, fałszem i zagadką też.."
Znawca -
1077058724000
Donio
Wysłana - 19 lutego 2004 19:22
Lolek a widziałeś moj chudy nadgarstek ? Łapka bez pompy
Moderator działu Prawo i Ekonomia
Znawca -
1077214972000
LL COOL J
Wysłana - 19 lutego 2004 19:26
Donio jesli to Twoja fota to daje soga,dawaj wiecej