Smak - brak (choc jak raz wysypalem proch z kapsow to wykrecilo mi paszcze we wszystkie strony swiata ) Dzialanie - na pierwszy stak dobrze sie wkręci , składników jest w sam raz inne uwagi - troche łykania jest , sama idea saszetek bdb
Skoro troche Trec przejadłem to sie wypowiem rowniez - Masówki - nie miałem okazji - za duzy na nie jestem ;) - ZMA - to działa, po trec stosowalem dla porownania rozne - Met-Rx byl super Universal - źle spalem - Vital Pack - lubie ten zapach ;) - Red faster - ananasowy wymiata i dla mnie jest to jeden z lepszych pomysłów Trecka - Super energy i Life energy - good good - tribulon - swoje zrobil w koncu 1560mg na 2 caps - Amnio Whay system - dobrze cuchna ;) - Bcaa w proszkach - preferuje pomaranczowy - Hmb jak to HMB - mam teraz Trec wczesniej jadlem universala i olimp - CM3 - kurczak - to działa - nitrobolon energizer - za mocny dla mnie, wole rzenszenie i inne pobudzacze przed treniengiem, a pompy jako takie nie sa mi potrzebne - clenburexin - dziala - lipo pack - dla mnie klepsze kopniecie niz animal cuts - thermo fat burner - srednio - AAKG sprobowalem - alt to nie dla mnie - proteiny - nitroprogen ok - perfect whey protein, mam wlasnie otwarte - ciut za słodkie - IZOLATY CFMka - MOC!!!!!!!!!!!! jestem fanem wielkim tych protein - moją zone przekonalem do CM3 - robie ten sam trening co ja ale z malymi obciazeniami i mowi ze po tygodniu weszlo
pozdro
E&M Partners Ltd(Vitamin - ShopAcocks Green & Handsworth), CHINESE TATTOO Studio Handsworth
1258736111000
remik664
Wysłana - 20 listopada 2009 18:00
perfect whey protein daj fotke po rozpuszczeniu itd jak mozesz