SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Podwyższona prolaktyna po cyklu

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 779

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 155 Wiek 29 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 7850
Witam, cykl od lutego do maja 1wszy w życiu 12 tyg propa z winkiem , odblok 1000hcg i 20clomidów ankieta w temacie (http://www.sfd.pl/Pierwszy_cykl_na_propionacie_krok_po_kroku-t1158447.html) .
Badania przed cyklem s styczniu :
estradiol 35,1 11,3-43,2
testosteron 3,680 2,490-8,360
prolaktyna 6,69 4,04-15,20

Badania 2 miesiące po cyklu
estradiol 21,3 11,3-43,2
testosteron 3,230 2,490-8,360
prolaktyna 17,52 4,04-15,20
Jak obniżyć tą prolaktyne czy samo się wyrówna?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2203 Napisanych postów 13562 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 199260
a badania przed odblokiem?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aleks Moderator
Ekspert
Szacuny 1018 Napisanych postów 11455 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 160792
Odczuwasz jakies skutki lekko podwyzszonej prolaktyny?

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 155 Wiek 29 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 7850
przed od blokiem badań nie zrobiłem nie stety. Libido mam na pewno słabsze , jestem ospały bardziej i temu też badania zrobiłem. dziś mam lekarza rodzinnego na 12 więc poprosze coś na zbicie tylko nie wiem co bo rózne specyfiki zbijają w zależności co jest przyczyną podwyższonej normy i podobno po odstawieniu problem wraca. Do endo kolejki po 5 miesiacy. Dodam że teścia jak badam od dwóch lat jest po prostu niski u mnie taki urok.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2203 Napisanych postów 13562 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 199260
nie zrobiles przed odblokiem to pewnie hormony juz byly nad widelkami
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 3973 Napisanych postów 67947 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 550962
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 398 Napisanych postów 3449 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 56831
flex1976
Przy tym poziomie to nicwiecej niż bromo Ci nie przepisz


Jw
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 155 Wiek 29 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 7850
Jest problem bo nic mi nie przepisała, powiedziała ze nie ma nic na zbicie a nie są to jakieś mega podwyższone wartości co najwyzej może dać skierowanie do endo a kolejki na nfz roczne..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 3973 Napisanych postów 67947 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 550962
No czyli jeszcze gorzej niż myślałem , pozostaje Ci wizyta prywatna lub kupno na czarnym rynku
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 155 Wiek 29 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 7850
a jest szansa że sie to jeszcze unormuje? przeglądałem tematy że paremiechów po cyklu jeszcze hormony dochodzą do siebie, to nie wiem czy lepiej atakować ziomka o jakiś specyfik na zbicie czy poczekać z miesiąc zrobić badania i wtedy jak nie zejdzie nic to cos wziąść.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 3973 Napisanych postów 67947 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 550962
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Enan 6msc. Odblok