zdaje mi sie że lekarz raczej nic tu nie pomoże ... Pytałem kiedyś o to na jednej z grup dyskusyjnych poświęconych medycynie to powiedziano mi że to normalne w tym wieku
"Demon to some , angel to others ..."
Moderator działu "Film/muzyka/książki"
1038674578000
krates ZASŁUŻONY
Wysłana - 01 grudnia 2002 01:16
albo jest to objaw nadczynnosci tarczycy
"Niemoc to piekło, moc to naiwność"
Specjalista -
1038701795000
Aidstep
Wysłana - 01 grudnia 2002 09:26
nadczynnosc tarczycy ..... a jakie mogą być tego inne objawy
Raczej malo prawdopodobne, zeby jedno z drugim mozna bylo laczyc.
Specjalista -
1038948319000
KrooliK
Wysłana - 09 grudnia 2002 00:33
Ja mam inny problem drzenie rak. NAjbardziej drza mi z rana. Wkurza mnie to niesamowicie. Probowalem isc z tym do neurologa, wyslal mnie wlasnie na badanie tarczycy. Okazalo sie ze jest ok. No to neurolog stwierdzil ze to sie dziedziczy genetycznie z ktoregos pokolenia, jest to tam jakas choroba i nic nie da sie z tym zrobic. Generalnie najbardziej mi wlasnie drza z rana, z tym ze ja poprostu juz mam taki zegar biologiczny ze poprostu przed poludniem do 12-13 jestem mimo wypicia kawy skrecony na pol gwizdka, a juz najlepiej mi sie zyje od 16,17 do 2 w nocy gdziejs tak. Wtedy poprostu czuje ze zyje. Mimo regularnego wstawania przez kilka lat w dni robocze o 7 lub 8 nie umie sie do tego przyzwyczaic. Moge spac 10 godzin i wstac o 8 i jestem detka. A moge spac 5 wstac o 11 i czuje sie super. Nie wiem czemu tak jest :) Ale po co ja to pisze hehe :)
[ K r o o l i K ] - Za kazda wielka fortuna, kryje sie zbrodnia -
[ K r o o l i K ] - Za kazda wielka fortuna, kryje sie zbrodnia -
1039390409000
Aidstep
Wysłana - 09 grudnia 2002 00:38
"Ale po co ja to pisze hehe :)"
TRAFNA UWAGA
my tu mówiliśmy o poceniu a nie drżeniu ale nie szkodzi
a tak przy okazji
Jest jakiś sposób żeby te dłonie sie mniej pociły? Nie wiem moze jakiś cudowny syropek ?
Pamiętaj! Jeżeli dasz mi soga to byćmoże w następnym losowaniu totolotka to ty trafisz szóstkę. Jeżeli zaś nie mi go nie dasz całe życie będziesz się zastanawiał co by było gdybym ... dał mu tego soga.