Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Pobudzenie przed treningiem.

denaturrat

Wysłana - 11 marca 2010 10:03    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Siema chodze na treningi muay thai 5 razy w tygodniu , treningi są bardzo wyczerpujące i przez to czuje się znużony i zmęczony przed każdym treningiem i czuję się słabszy , nie chce opuszczać treningów wiec myśle nad jakimiś odżywkami które by mi dodały energi(umiarkowanie nie potrzebuje jakiejś wielkiej energii)oraz coś co by mi pozwoliło podczas zbijania wagi zatrzymać mięśnie.Wolałbym nie brać nic pobudzającego tarczyce bo mam z nią problemy. Jakby ktoś mi mógł coś polecić byłbym wdzięczny.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 marca 2010 10:34 
W większości przypadków polecamy:

Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

JOVOVlCH

Wysłana - 11 marca 2010 10:34    Edytuj Cytuj
Skoro chcesz dodatkowo zbić wagę to kup jakiś dobry spalacz. Tutaj nie będę wymieniał bo oferta jest ogromna. Ważne żeby nie brać pseudo spalaczy które kosztują po 20-30zł bo to tylko ziółka.

Gdybyś wolał typowy pobudzacz to proponuje shock therapy. Natomiast jak chcesz coś bardzo mocnego to Napalm/detonator/crack.

Najważniejsza w życiu jest pasja, miłość i oddanie dla tego, co robisz.

T.Laszko

Wysłana - 11 marca 2010 11:31    Edytuj Cytuj
Moim zdaniem jesteś przemęczony. Wiem, że sporty walki wymagają dużej wytrzymałości, ale warto postawić na regenerację. Co do pobudzenia, to typy przedmówcy są dobrą radą - szczególnie detonator. Z mniej pobudzających, ale również skutecznych środków polecam l-karnitynę 1h przed treningiem w dawce 1g (czystej karnityny, a nie winianu), lub kofeinę w tabletkach, czy ostatecznie kawę 40 minut przed treningiem.

W życiu na siłowni nie byłem...

jabolcokk A.Jabłoński

Wysłana - 11 marca 2010 23:13    Edytuj Cytuj
Power Guarana + Tyrozyna.
ZMA przed Snem + WITAMINY
Dorzuć BCAA Przed i Po Treningu
Ekspert -

LYSY595

Wysłana - 11 marca 2010 23:23    Edytuj Cytuj
wlasnie BCAA wez koniecznie lub Glutamine a na energie "Efka" najlepsza

"trzeba żyć szybko i mocno puki sie jest młodym"

denaturrat

Wysłana - 12 marca 2010 21:46    Edytuj Cytuj
Dzieki za pomoc:)

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pobudzenie przed treningiem.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.