Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Po highkick'u problem z głową?

rafalf91

Wysłana - 16 lutego 2010 22:11    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam. Dziś na MT dostałem dosyć mocnego highkicka na głowę, na szczęście nie w brodę. Trochę mnie zamroczylo gwiazdki itp. Jakoś się dziwnie poczułem, był już koniec treningu, brzuchy itp. Wtedy zaczęły mi sie przypominać jakieś głupoty np co mi się dzisiaj śniło i w ogóle jakieś dziwne myśli mi w głowie huczały. W domu 3x mówiłem mamie o tym że kolega coś do mnie mówił - po prostu zapominałem o tym i w ogóle jak coś powiem, to nie jestem tego pewien po paru chwilach :S W ogóle dziwnie się czuję po tej akcji... Powiedzcie że będzie dobrze <prosi>
PS z ostatniej chwili! napisalem jakiegoś komentarza kolezance na nk ona mi za chwile zadaje pytanie cos odnośnie tego komentarza na gg a ja nie pamietam co tam napisałem, dopiero po przeczytaniu mi sie przypomniało :S
Wszystko bedzię ok?
ps2 nie dramatyzuje, ale pierwszy raz mi się zdarzylo i troche to dla mnie dziwne i nieznane ;)

Zmieniony przez - rafalf91 w dniu 2010-02-16 22:55:00

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 18 lutego 2010 22:13 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Baciuch

Wysłana - 18 lutego 2010 22:13    Edytuj Cytuj
Najlepiej to powinieneś pojawić sie z tym na pogotowiu. Sam znam pare przypadków, że ktoś zaliczył "reseta". Bedzie dobrze, jednak powinieneś pokazać sie lekarzowi :)

Vide Cul Fide.. ;))

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Po highkick'u problem z głową?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.