Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 577 razy
słowa kluczowe: połączenie 
Autor

Połączenie

Arni997

Wysłana - 02 marca 2008 20:59    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Biogenix Cell Pump Orange 665g + Met-Rx Creatine Blast 908g

czy to będzie dobre połączenie na drugi cykl?? i co to w ogóle jest te Met-Rx??? (dostaje się to gratis)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 marca 2008 21:04 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

michal09

Wysłana - 02 marca 2008 21:04    Edytuj Cytuj
Met-Rx Creatine Blast jest kreatyna z dodatkami takimi jak dextroza co sie za bardzo nie oplaca ale jak jest gratis to smialo mozesz szamac

Ekspert -

provokator

Wysłana - 08 kwietnia 2008 13:03    Edytuj Cytuj
ale brać to razem czy w odstępach czasowych? czy może nie ma znaczenia?
no i czy biorąc oba jednocześnie np nie zmniejszyć trochę dawek? bo nie wiem czy taka duża ilość się przyswoi

faftaq

Wysłana - 08 kwietnia 2008 13:16    Edytuj Cytuj
mozesz brac razem. paietaj ze creatine blast to cukier z dodtakiem kreatyny - wiec nadaje sie tylko po treningu. o innych porach Cp.

np

DT przed treingiem porcja CP, po treningu creatine blast (albo rano 1/2 porcji CP, przed treningiem porcja CP i po trenngu 1/2 creatine blast)

DNT dwie porcje Cp w odstepie czasowym.

bylo wiele razy juz rozpisywane.

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

michal09

Wysłana - 08 kwietnia 2008 13:17    Edytuj Cytuj
Przyswoi.

DT:
cp przed treningiem
blas po treningu

DNT:
cp rano
cp w porze treningu

Ekspert -

provokator

Wysłana - 08 kwietnia 2008 13:38    Edytuj Cytuj
więc twierdzicie że w dni bez treningu nie ma sensu brać Met-Rx Creatine Blast...
jeśli tak to sporo mi zostanie:P
liczyłem raczej że wpakuję to wszystko razem w większe porcyjki - chyba nie zaszkodzi?
dodam jeszcze że ważę ponad 115kg... na wcześniejszej kreatynie z innej firmy miałem zalecenie by powyżej 100kg masy brać podwójne dawki, co o tym sądzicie?

faftaq

Wysłana - 08 kwietnia 2008 13:43    Edytuj Cytuj
nie, p[odwojne dawki nie sa potrzebne, opcja: dwie porcje CP w dt (rano i przed treningiem) plus 1/2 - 2/3 porcji blasta to moim zdaniem dawka maxymalna. w DNT dwie porcje CP.

jesli sporo wazysz, a na Twoja wage skladaja sie nie tylko miesnie ale i tluszcz - to ja bym blasta nie dotykal. to przeciez prawie sam cukier z dodatkiem kreatyny.

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

provokator

Wysłana - 08 kwietnia 2008 14:30    Edytuj Cytuj
no ważę ale i wysoki jestem więc powiedziałbym nawet że liczę na parę kg:P

provokator

Wysłana - 09 kwietnia 2008 18:13    Edytuj Cytuj
dobra, może źle się wyraziłem - dostałem to gratis, w większości cukier wiec nie widzę sensu tego oszczędzać i skąpić by leżało na półce, zresztą te suple traktuję jako przygotowanie przed poważniejszym cyklem, dlatego jak to zjeść żeby coś zostało?:P

może DT
CP rano
Cp przed treningiem
met-rx po

DNT
CP rano
Cp przed porą treningu
met-rx na noc

no wiem wiem że tego met-rx chcę gdzieś na siłę wepchać ale masy potrzebuję:P

faftaq

Wysłana - 09 kwietnia 2008 19:42    Edytuj Cytuj
metrx na noc? wolne zarty. z reszta bierz jak chcesz. moim zdaniem jedyna pora kiedy mozna dorzucic cukier (to podobny cukier jak ten z cukierniczki) to okres okolotreningowy. czyli po treningu przede wszystkim i ewentualnie przed. mozesz - jak koniecznie chcesz - brac pol porcji met-rxa do przedtreningowego CP, nastepnie calą porcje po treningu.

Ekspert -

provokator

Wysłana - 09 kwietnia 2008 21:39    Edytuj Cytuj
przekonałeś mnie:P dzięki za pomoc, masz soga

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Połączenie

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.