Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Plan treningu - Warszawa - zaplace!

SFD

Wysłana - 21 września 2004 04:16    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam,

wiem co chce osiagnac. Wiem ile czsu moge na to poswiecic. Nie mam odpowiedniej wiedzy. Jestem gotow za nia zaplacic.

Poszukuje osoby, najlepiej specjalisty z wyksztalceniem!, ktora:
a) obejrzy mnie
b) ew. sprawdzi moje mozliwosci
c) opracuje dla mnie plan treningu
d) przekaze wskazowki co do diety

Cele:
a) zrzucenie tkanki tluszczowej z brzucha i plecow
b) przyrost masy miesniowej - nastepujace miesnie:
- brzuch
- klatka
- biceps
- triceps
- lydki
- uda

mniej wazne - plecy, posladki i cala reszta.

Warunki:
- dieta calkowicie naturalna (zero chemii, "suplementow", bialek w proszku). Dawniej ludzie nic nie brali i byli umiesnieni, wiec i dzisiaj nie potrzeba.
- trening w domu z wykorzystaniem: hantli, sciskaczy i ew. sprezyn. Silownia z roznych wzgledow odpada.

Moje wymiary:
184 cm wzrostu, maksymalnie 70 kg wagi. Biceps ok. 29 cm. Talia na wysokosci pepka - 85 cm. Mam 22 lata.

Nie chce byc drugim Pudzianowskim. Chce po prostu lepiej wygladac i miec wiecej sily.

Cwicze od miesiaca. Wykonuje:
770 cwiczen sciskaczami kazda reka (22 serie po 35)
175 brzuszkow niepelnych (rece nie nad glowa) w seriach po 25 (nogi ugiete)
140 ugiec hantlami stojac (rece wzdluz tulowia i gora-dol, obie rece jednoczesnie, hantle po 3,5 kg)
49 cwiczen hantlami na klatke (leze na plecach, rece od podlogi nad glowe, obie rece jednoczesnie, hantle 3,5 kg)
140 przysiadow w seriach po 20

Cwiczylem codzinnie, taka dawka zabierala mi ok. 60 minut plus rozgrzewka. Poczytalem serwis kulturystyka.pl i zaczalem cwiczyc co 2 dni (regeneracja).

Kolejnosc cwiczen aktualna:
sciaskacze
hantle stojac
sciskacze
hantle stojac
brzuszki
sciskacze
hantle lezac
przysiady

i tak 7 razy.

Doszedlem juz w zasadzie do tego, ze nie odpoczywam miedzy cwiczeniami. Co kilka serii robie sobie kilkadziesiat sekund luzu, w tym czasie rozciagam sie.

Dotyczasowe efekty: zauwazlne wzmocnienie lydek, bicepsow i miesni brzucha. Raczej niezauwazalny wzrost masy miesni, moze moza lydkami.

Prosze o pomoc (za ktora jestem gotow zaplacic) gdyz pragne, aby moje wysilki nie szly na marne. Chce osiagnac maksymalny efekt. Nie znam sie na anatomii i nie wiem czy moj trening w obecnym ksztalcie ma sens.

Dodatkowo oferuje premie za wyniki. Jezeli Twoj plan bedzie dobry i postepowanie wg jego zalecen da zakladany efekt - zaplace dodatkowo.

Wiem ze w zyciu nie ma nic dobrego za darmo.

Oferty (z zadana suma) prosze przysylac na adres:
kubryk@poczta.onet.pl

Jestem czlowiekiem powaznym. Powaznie podchodze do sprawy i tego samego oczekuje od ewentualnego zleceniobiorcy.

Pozdrawiam,
Jakub Czermiński

PS
Ewentualne dobrowolne wskazowki (darmowe) beda mile widziane!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 21 września 2004 08:04 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

nightingal

Wysłana - 21 września 2004 08:04    Edytuj Cytuj
Jesteś śmieszny. Poczytaj dobrze to co można znaleźć w necie. Poza tym zamiast płacić "specjalistom" lepiej kupiłbys sobie sprzęt do ćwiczenia /wiecej obciążenia,nowy gryf, ławeczkę itp./
A najfajniejsze są te twoje premie za wyniki. Człowieku, nawet najlepszy trener samymi radami nie zmusi twoich mięśni do rozwoju.
Jeszcze raz ci radzę -poczytaj dokładnie na temat treningów domatora dla kogoś takiego jak ty. no i kolego na obiadkach mamusi to mega masy nie zrobisz. Trzeba jeść najlepiej ponad 2 gramy białka na kg masy ciała. Nie muszą one pochodzić z odżywek, ale wymaga to szczególnego zwracania uwagi na dietę.

BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!

Mawashi

Wysłana - 21 września 2004 10:11    Edytuj Cytuj
Napisz do mnie na maila.

Moderator dz. Trening w domowych warunkach

"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
Ekspert -

SFD

Wysłana - 21 września 2004 17:34    Edytuj Cytuj
nightingal: Nie wiem co Cie smieszy. Jestem laikiem, wiec nie mam pewnosci ze potrafie odpowiednio wykorzystac informacje z sieci. Dwa - ww. informacje mogl stworzyc kazdy. Ja nie znam autorow. Sprawa jest dla mnie wazna wiec powaznie do niej podchodze. Chce miec pewnosc, ze moje wysilki pojda w dobra strone. Dlatego potrzebuje porady kogos, kto zna sie na rzeczy. Odpowiednie wyksztalcenie tej osoby zwiekszy moje szanse na osiagniecie wyznaczonych celow.

Naprawde nie wiem tez co smiesznego jest w premiach. To dodatkowy impuls motywacyjny dla osoby zainteresowanej moim ogloszeniem. Nie chce dostac planu dla kogos, chce miec plan skontruowany _dla mnie_ i dostosowany _do mnie_.

A o moje podejscie do sprawy badz spokojny - cwicze codziennie i bede cwiczyl az osiagne to co sobie zaplanowalem.

Laweczka odpada - nie zrobie z domu silowni, a nie mieszkam w palacu. Jestem przekonany, ze i bez niej mozna cwiczyc miesnie.

Pozdrawiam,
Kubryk

PS
Obiadki robie sobie sam :)

Mawashi

Wysłana - 21 września 2004 17:37    Edytuj Cytuj
Napisz do mnie na maila to Ci pomoge. Wiecej nie napiszę w tej sprawie.

Moderator dz. Trening w domowych warunkach

"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Plan treningu - Warszawa - zaplace!

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.