Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Plan dla 12latków wejdz!!

smuk

Wysłana - 22 września 2007 13:09    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam, ostatnio do często przeglądam forum, i normalnie gały mi na wierzch wychodzą, co drugi temat w dziale trening to coś w stylu "mam 12 lat ułużcie mi plan treningowy" LUDZIE CO Z WAMI Nie będe tutaj pisał dlaczwgo nie powinno się przeżucac żelastwa w młodym wieku, bo było to już kilka razy na forum i kto niechce sobie krzywdy zrobić to napewno poszuka.
To tak, dla wszystkich, poniżej 16 roku życia, chciałbym napisać, żeby nie zkładali tematów, czy mogą już cwiczyć oraz żeby ułożyc im plan treningowy.
Takowym osobą radzę zapisanie się na basen, jakieś sztuki walki, gry zespołowe, wykonywania TRENINGU DOMATORA [http://www.kulturystyka.pl/atlas/trening_domatora.asp]
przygotuje do organizm na poważny wysiłek fizyczny na siłowni, i jeśli powiedzmy poćwiczycie tak 2 lata(przyjmując, że masz 14lat :D ) i zaczniecie chodzić na siłownię w wieku 16 lat, to efekty będą o wiele lepsze niż chodzenie na siłownie w wieku 14 lat, gdy jeszcze rośniecie. Pozatym w okresie dojrzewania przybędzie wam mieśni, szczególnie w obręczy barkowej. Zastanówcie się nad tym, pozdrawiam. :)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 22 września 2007 22:09 
W większości przypadków polecamy:

Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

lord2u

Wysłana - 22 września 2007 22:09    Edytuj Cytuj
sam sobie napisz tu ewentualnie mozna go poprawic

mlody mazi

Wysłana - 22 września 2007 22:14    Edytuj Cytuj
Troche racji masz ale ja zaczalem w wieku 13lat i nie zaluje, sila rosnie i wogole jest ok oczywiscie zwracam uwage na kregoslup zeby go nie katowac i cwicze.
Pozdro

junior__23

Wysłana - 22 września 2007 22:39    Edytuj Cytuj
Smuk, jak zobaczyłem dane z Twojego profilu (przede wszystkim wiek i staż), to rozsmieszyło mnie to, że zakładasz takie posty

Zmieniony przez - junior__23 w dniu 2007-09-22 22:48:11

Czy wiesz ile dni pozostało do...?
[http://ile-do.pl]
Ultrabooki
[http://bookowo.pl]

smuk

Wysłana - 23 września 2007 09:16    Edytuj Cytuj
Junior dane w moim profilu sa z leksza nie aktualne :P
lord2u Sorki ze zapytam ile masz lat? Czy ja pisałem, żeby mi ktoś plan ułożył? Już kilka razy natykałem się na Twoje posty które mnie rozbawiły do płaczu

hincal

Wysłana - 23 września 2007 18:27    Edytuj Cytuj
Wiecie co ja wam powiem???

Lepiej żeby taki natolatek chodził na siłownie niż być dzieckiem neo...

Znalazło by sie kilku czołowych zawdników ktorzy zaczynali w wieku 14 lat..

ALe w wieku 12 to lekka przesada ... można sie na box zapisać ale nie na siłke...

W wieku 14 lat pod okiem instruktora można smiało zaczynać...

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Plan dla 12latków wejdz!!

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.