Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Plan Klata i bary. 15 lat

dawidu8

Wysłana - 03 marca 2010 21:19    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Cześć

Jestem nowy i nie orientuje sie co i jak. Ćwicze juz jakiś rok na siłowni, ale widze bardzo małe efekty...30kg na klate. Mam 15 lat waże 60kg i mam 174cm wzrostu. Ćwicze 3 razy w tygodniu, tylko ze po swojemu, czyli na co mam ochote to robie...klate,nogi,brzuch,bary itp. Napisałem gdzieś zeby mi plan napisali, to dali mi takie badziewie że szkoda gadać. Nie wiem czy tu też za darmo cos dobrego dostane, ale jeżeli ktos bedzie tak uprzejmy, mógłby mi zrobić plan ćwiczeń :) Głownie potrzebuje BARY,KLATA i BICEPS. Jakąś kreatynke też już kupiłem, także jest miło. Tylko dobry plan i jakać mała dietka jeżeli mozna prosić. Będe bardzo wdzięczny :)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 marca 2010 21:32 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Testudos

Wysłana - 03 marca 2010 21:32    Edytuj Cytuj
Nie ten dział. A plan sobie sam ułóż. Czy to takie trudne?

Kreatynkę schowaj do szafy, nie potrzeba Ci.

Every f***ing thing is possible.

dawidu8

Wysłana - 03 marca 2010 21:33    Edytuj Cytuj
dla mnie trudne. możesz mi pomóc?

Testudos

dawidu8

Wysłana - 03 marca 2010 21:54    Edytuj Cytuj
o to mi chodziło przyjacielu. dziękuje ci :) na przyszłość wiedz iż nie lubie odpowiedzi : było na forum, poszukaj, za młody jesteś. Jak juz piszesz post, to konkretnie. za drugim razem ci sie udało :P dzięki jeszcze raz

aima

Wysłana - 03 marca 2010 21:56    Edytuj Cytuj
Nie ten dzial.
A jesli jestes typowym sezonowcem KLATA - LAPY to nie licz na pomoc bo to nie ma sensu.
Jesli chcesz sie za to zabrac na powaznie (na co nie wyglada..) to poczytaj podiweszone posty i zdobadz odpowiednia wiedze.
Poniewaz jesli cwiczyc rok i wyciskasz 30kg to twoja technika musi byc naprawde kiepsa.
powodzenia

dawidu8

Wysłana - 03 marca 2010 22:01    Edytuj Cytuj
chcem sie zabrać na poważnie. że nie ten dział juz wiem. dzieki za pomoc. usunąć

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Plan Klata i bary. 15 lat

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.