Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 206 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Trening w domowych warunkach
Plan FBW do poprawy 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: plan fbw poprawy
Autor "Plan FBW do poprawy"   

Pan_Fucy
 Wysłana - 5 maj 2008 23:46        | zgłoś naruszenie regulaminu

Cześć
W związku ze zbliżającym się latem postanowiłem trochę się ogarnąć :). Chodziłem jakiś czas temu na siłownię, ale ze względów finansowych (oraz motywacyjnych...) przestałem. Sprzęt, jakim dysponuję to sztangielki (5 kg - 8 kg) oraz drążek. Wykoncypowałem sobie taki oto plan, zamierzam tak ćwiczyć 3 razy w tygodniu. Proszę o porady, co zmienić a co zostawić :). Będę również wdzięczny za podsunięcie jakiegoś ćwiczenia na klatę z wykorzystaniem mojego skromnego ekwipunku.

ćwiczenie il. serii il. powt.
NOGI
przysiady ze sztangielkami 3 12

PLECY
podciąganie nachwytem 3 6

KLATKA
???

BARKI
unoszenie ramion w przód 2 12
ze sztangielkami

BICEPS
uginanie ramion ze 2 12
sztangielkami stojąc

TRICEPS
prostowanie ramienia ze
sztangielką w opadzie tułow. 2 12

ŁYDKI
wspięcia na palce ze 2 12
sztangielkami w dłoniach

BRZUCH
brzuszki z obciążeniem 3 30
(sztangielek)
skłony boczne 2 20

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Plan FBW do poprawy

<< moja pupa potrzebuje pomocy!!! / MAM BARDZO WAŻNE PYTANIE !!! >>

Podobne: [art] Plany treningów i ćwiczenia z piłką (swiss ball) i hantelkami nie tylko | Wodynowy plan domowy. | Split, HST, FBW na mase czy coś innego? | Dziennik treningowy - FSL - plan stacyjny | [Do poprawy] Trening domowy na poprawę kondycji fizycznej i siły | mój plan treningowy

Warto przeczytać: zstanga, grifty, obciążenia | paznokcie po bieganiu | zstanga, grifty, obciążenia używane do odsprzedania | agresja a deca | amon | Baranów | masa penisa | paznokcie od biegania | Testosteron propinate razak | sfv | Testonex razak | Testonex razak | http://grubyrbk.wrzuta.pl/audio/9U9th2OQQKn/ _avanti_ _tak_jak_w_niebie_2010 | grill beztłuszczowy | zwieksza poziom gh | &quot,Sugar Ray Robinson&quot, | VPX NEW NO SHOTGUN | Testosteron razak | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL