Witam jakieś 6 miesięcy temu zakładałem podobny temat niestety, za dużo odpowiedzi nie było, może teraz ktoś wie.
Czy ktoś może próbował zamówić do Polski Piracetam?? Z chęcia bym spróbował tego środka, cena i recenzje na jednym portalu zagranicznym bardzo zachęcające. Jak może wyglądać sytuacja gdy urzęd celny "przechwyci" tą paczkę.? Piracetam chyba w Polsce występuje jedynie na receptę.
jowww-Jakiś czas temu jak byłem u lekarza rodzinnego(chyba że coś mylę) To pani doktor zapytała mnie czy biorę jakieś środki-sterydy bo zauważyła, że rozrosłem się w barkach. Odpowiedziałem, że biorę odżywki nie sterydy. Pani doktor chwilę nic nie mówiła jakby myślała czy między nimi jest jakaś różnica, i już nic nie powiedziała. Dlatego już to widzę jak zapisuje mi na receptę piracetam :)
Gdyby ktoś sprowadzał piracetam z zagrnicy, to cały czas niecierpliwie czekam na info czy miał problemy u celników.
1163628278000
jowww
Wysłana - 16 listopada 2006 15:03
Nie znasz nikogo kto zalatwi Ci recepte? Postaraj sie a dasz rade
1163685781000
Tomek_L
Wysłana - 16 listopada 2006 17:59
ja kupowałem piracetam z usa z bulknutrition - polecam kupowac tam i ich firmowy - 1fast400,
obyło się bez porblemów
do tego w paczce chyba było zma, l-tyrozyna i może coś jeszcze, niepamiętam
ale wiesz, oni w urzędach celnych niemają pojęcia co i jak, mogą ci witaminy zabrać jak się uprą, kiedyś lubiłem czytać sobie sprawozdania z urzędów celnych i widziałem fotki supli z usa, gdzie były normalne substancje a w ich opisie że zarekwirowane bo to psychotropy są - nale ja bym i tak zaryzykował, szansa jest chyba taka sama że ci zarekwirują jak to że zaginie na poczcie
jak będziesz zamawiał to napisz mi wiadomość, chętnie też coś wezmę to sie przesyłką podzielimy