Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 13238 razy
słowa kluczowe: piracetam 
Autor

Piracetam

Witherwix

Wysłana - 14 listopada 2006 20:51    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam jakieś 6 miesięcy temu zakładałem podobny temat niestety, za dużo odpowiedzi nie było, może teraz ktoś wie.

Czy ktoś może próbował zamówić do Polski Piracetam?? Z chęcia bym spróbował tego środka, cena i recenzje na jednym portalu zagranicznym bardzo zachęcające. Jak może wyglądać sytuacja gdy urzęd celny "przechwyci" tą paczkę.? Piracetam chyba w Polsce występuje jedynie na receptę.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 14 listopada 2006 21:23 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł
Dorian Yates - Ultimate NOX PUMP

CENA: 5.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

jowww

Wysłana - 14 listopada 2006 21:23    Edytuj Cytuj
Chlopie idz do lekarza rodzinnego niech przepisze Ci Lucetam albo skombinuj jakos recepte i idz do apteki i kupuj, ok 35zl. i tyle po co z zagranicy,

DaroNigga

Wysłana - 14 listopada 2006 21:38    Edytuj Cytuj
moze Ci pomoc:
http://www.sfd.pl/Acetylocholina-t252511.html
tylko przeczytaj temat do konca
bo potem jest rozmowa o piracetamie etc
Ekspert -

Witherwix

Wysłana - 15 listopada 2006 23:04    Edytuj Cytuj
Thx za odpowiedzi.

jowww-Jakiś czas temu jak byłem u lekarza rodzinnego(chyba że coś mylę) To pani doktor zapytała mnie czy biorę jakieś środki-sterydy bo zauważyła, że rozrosłem się w barkach. Odpowiedziałem, że biorę odżywki nie sterydy. Pani doktor chwilę nic nie mówiła jakby myślała czy między nimi jest jakaś różnica, i już nic nie powiedziała. Dlatego już to widzę jak zapisuje mi na receptę piracetam :)

Gdyby ktoś sprowadzał piracetam z zagrnicy, to cały czas niecierpliwie czekam na info czy miał problemy u celników.

jowww

Wysłana - 16 listopada 2006 15:03    Edytuj Cytuj
Nie znasz nikogo kto zalatwi Ci recepte? Postaraj sie a dasz rade

Tomek_L

Wysłana - 16 listopada 2006 17:59    Edytuj Cytuj
ja kupowałem piracetam z usa z bulknutrition - polecam kupowac tam i ich firmowy - 1fast400,

obyło się bez porblemów

do tego w paczce chyba było zma, l-tyrozyna i może coś jeszcze, niepamiętam

ale wiesz, oni w urzędach celnych niemają pojęcia co i jak, mogą ci witaminy zabrać jak się uprą, kiedyś lubiłem czytać sobie sprawozdania z urzędów celnych i widziałem fotki supli z usa, gdzie były normalne substancje a w ich opisie że zarekwirowane bo to psychotropy są - nale ja bym i tak zaryzykował, szansa jest chyba taka sama że ci zarekwirują jak to że zaginie na poczcie

jak będziesz zamawiał to napisz mi wiadomość, chętnie też coś wezmę to sie przesyłką podzielimy

pozdro, tomek

pozdrawiam, Tomek

Buli123

Wysłana - 01 kwietnia 2007 19:03    Edytuj Cytuj
1

alesander

Wysłana - 29 grudnia 2008 03:07    Edytuj Cytuj
Google mi to znalazlo, wiec odgrzebie watek.

Probowal to ktos?

alesander

Wysłana - 29 grudnia 2008 03:22    Edytuj Cytuj
http://www.1fast400.com/?products_id=912

http://pl.wikipedia.org/wiki/Piracetam

Ostatnich kilka komentow na 1fast400 wyglada mi na "sponsorowane" wiec sie wstrzymam z kupnem.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.