Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 1368 razy ¬

Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Doping
Pilne!!!!--------PROSZĘ ODPOWIEDZCIE DZISIAJ! 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: pilne prosz odpowiedzcie dzisiaj
Autor "Pilne!!!!--------PROSZĘ ODPOWIEDZCIE DZISIAJ!"   

Jerczu
 Wysłana - 2 maj 2001 16:32      [zgłoszenie]

Ja nie wiem, nie da się was doprosić o tą rozpiskę. Mam się struć tym gównem czy przybrać masy? Ludzie czy nikt z was nie brał Testosteronu? Nie wierzę. Moze się obawiacie że ktoś z jakiejś gazetywas obsmaruje. W takim razie prześlijcie mi na priva jerczu@poczta.onet.pl

Mile byłaby widziana odpowiedź ludzi co mieli już z tym do czynienia (Może KingKong, 55555 - gdzieś czytałem że używa)

-A co jest w tych ampułkach?
-Mamo to są sterydy...
-To dobrze bo myślałam, że bierzesz narkotyki.

przyznaj SOG'a

kingkong
 Wysłana - 2 maj 2001 16:39      [zgłoszenie]

**** potem jestem teraz zajety

Aptekarz
Moderator dz.Doping

przyznaj SOG'a specjaliście

kingkong
 Wysłana - 2 maj 2001 16:40      [zgłoszenie]

webadi a ty sie niebuj posty sa usowane indywidualnie wiec na twoje konto nic zlego nie idzie

Aptekarz
Moderator dz.Doping

WEBADI
 Wysłana - 2 maj 2001 17:10      [zgłoszenie]

King, albo ja czegos nie rozumiem albo Ty. Mi chodzi o to ze po wtkasowaniu odpowiedzi "55555." wyszlo ze ja mam cos do Jerczu a niby za co mialbym miec. Pozniej mnie Jerczu straszy i sie boje :)

Jak juz kasujecie artykuly to tak aby nie dochodzilo do nieporozumien dlatego pisze zeby moj tez wykasowac.

WEBADI

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 2 maj 2001 17:25      [zgłoszenie]

WEBADI... masz racje! Widzisz, przez taka k*rwe palanta ("55555.") wynikaja same nieporozumienia! :-( Takim petakom to sie musi strasznie nudzic... Ja tak wlasnie myslalem, ze mowisz do niego, ale tylko sie upewnilem! Wszystko git, nie bylo sprawy!

NaRazie
zycie jest walka... .. .

przyznaj SOG'a

Jerczu
 Wysłana - 2 maj 2001 17:28      [zgłoszenie]

WEBADI - mnie się nie musisz bać bo bym ci pewnie nie dał rady :)
Goście którzy mnie obrażają najczęściej poznają 52cm biceps mojego brata albo 140 kg przyniatające ich kolanem do ziemii. Więc spoko... Mój brat nic nie o mnie i koksach dlatego mu nic o tym nie mówię. Bo jak by się dowiedział... Pewnie by trochę go poniosło... i coś by mi złamał (żartuję). Nic mi nie chce załatwić to muszę sam jakoś walczyć o swoje.

Pozdrawiam
No hard feelings at all.

-A co jest w tych ampułkach?
-Mamo to są sterydy...
-To dobrze bo myślałam, że bierzesz narkotyki.

przyznaj SOG'a

WEBADI
 Wysłana - 2 maj 2001 17:48      [zgłoszenie]

"WEBADI - mnie się nie musisz bać bo bym ci pewnie nie dał rady :)".
Ta minka Jerczu zajezdza mi sarkazmem :)))

WEBADI

przyznaj SOG'a

kingkong
 Wysłana - 2 maj 2001 18:19      [zgłoszenie]

pobijcie sie bedzie git

Aptekarz
Moderator dz.Doping

Borsuk
 Wysłana - 2 maj 2001 19:39      [zgłoszenie]

tesz popacze:P

Borsuk Kucharz

przyznaj SOG'a znawcy

SFD
 Wysłana - 2 maj 2001 19:55      [zgłoszenie]

WEBADI... to chyba nie byl sarkazm, ale wyraz uznania! ;-) (teraz masz to co chciales:-)...

NaRazie
zycie jest walka... .. .

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 3 strony.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pilne!!!!--------PROSZĘ ODPOWIEDZCIE DZISIAJ!

Strony: 1 2 3

<< !!!!!!! / najlepszy prohormon >>

Podobne: ekipa wyszła formę szykować - chcesz coś przekazać? proszę SPAMować! :-D | *** HANDEL SAA- WSZELKIE PROBY PROSZE ZGLASZAC TU... *** | wyniki badań -opinie ekspertow proszę | Cyklik prosze o odpowiedzi :) | IEL GODZIN PO POLKNIECIU METANABOL ZACZYNA DZIALAC ??? prosze o odpowiedz do 19 dzis) | British Dispensary prosze o fotki..

Warto przeczytać: lenor18 | wyciskanie skos wasko | Hubert Orborski trening | clout jabłczan | spokey hms | niedowaga wzrost 175 waga 67 | Galeria Zdjęć | brzuch posterydowy | spokey heros | sprawdzenie niedowagi | brzuch po sterydach | ŁAWKA HMS 3401 | Wyciskanie sztangiw opadzie | spalacz dla początkującej kobiety | prosto legokolor | spodnie prosto | gain bolic monohydrate creatin | opuchlizna kefir | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL