Sportowe Forum Dyskusyjne sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki
∑ temat został odczytany 1368 razy ¬
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania.
Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY
Ja nie wiem, nie da się was doprosić o tą rozpiskę. Mam się struć tym gównem czy przybrać masy? Ludzie czy nikt z was nie brał Testosteronu? Nie wierzę. Moze się obawiacie że ktoś z jakiejś gazetywas obsmaruje. W takim razie prześlijcie mi na priva jerczu@poczta.onet.pl
Mile byłaby widziana odpowiedź ludzi co mieli już z tym do czynienia (Może KingKong, 55555 - gdzieś czytałem że używa)
-A co jest w tych ampułkach?
-Mamo to są sterydy...
-To dobrze bo myślałam, że bierzesz narkotyki.
King, albo ja czegos nie rozumiem albo Ty. Mi chodzi o to ze po wtkasowaniu odpowiedzi "55555." wyszlo ze ja mam cos do Jerczu a niby za co mialbym miec. Pozniej mnie Jerczu straszy i sie boje :)
Jak juz kasujecie artykuly to tak aby nie dochodzilo do nieporozumien dlatego pisze zeby moj tez wykasowac.
WEBADI... masz racje! Widzisz, przez taka k*rwe palanta ("55555.") wynikaja same nieporozumienia! :-( Takim petakom to sie musi strasznie nudzic... Ja tak wlasnie myslalem, ze mowisz do niego, ale tylko sie upewnilem! Wszystko git, nie bylo sprawy!
WEBADI - mnie się nie musisz bać bo bym ci pewnie nie dał rady :)
Goście którzy mnie obrażają najczęściej poznają 52cm biceps mojego brata albo 140 kg przyniatające ich kolanem do ziemii. Więc spoko... Mój brat nic nie o mnie i koksach dlatego mu nic o tym nie mówię. Bo jak by się dowiedział... Pewnie by trochę go poniosło... i coś by mi złamał (żartuję). Nic mi nie chce załatwić to muszę sam jakoś walczyć o swoje.
Pozdrawiam
No hard feelings at all.
-A co jest w tych ampułkach?
-Mamo to są sterydy...
-To dobrze bo myślałam, że bierzesz narkotyki.