Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

Pierwszy cykl metanabolem ...

hrkr

Wysłana - 09 marca 2010 19:51    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam ! Mam metanabol z jelfy . To bedzie mój pierwszy cykl . 15 mg ED 4 tyg. Kreatyne i clomid posiadam . Prosze o napisanie co bedzie mi jeszcze potrzebne w jakich dawkach jakich firm i o jakiej porze ( na watrobe itp) . Moge dalej leciec fbw czy przejsc na splita na cyklu ? Powiem ze lepsze efekty dawal FBW.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 marca 2010 19:59 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

wafel_ksc

Wysłana - 09 marca 2010 19:59    Edytuj Cytuj
ankieta

samemu nie zdołal dokonać jeszcze niczego dlatego na forach zgrywa tego najmądrzejszego..
Znawca -

hrkr

Wysłana - 09 marca 2010 20:15    Edytuj Cytuj

Waga : 86

Wzrost : 186

Obwód klatki : 112

Obwód ramienia : 41

Obwód talii : 85

Obwód uda : ok 70

Obwód łydki : ok 40

Staż na siłowni : 18 mc (były przerwy)

Ilość spożywanego białka : 2,5

Ilość spożywanych węglowodanów : 5

Ilość spożywanych tłuszczów : 1 - 1,2

Opis przebytych cykli sterydowych : brak

Trening : Raczej FBW

Cel cyklu : Dobra jakość mięśnia, jak najmniejsze ryzyko utraty zdrowia

Odstęp czasowy od ostatniego cyklu : -

Poziom BF% : bd

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy) : Potrafie szybko spalic tluszczyk ;)

Stan zdrowia : zdrowy

Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia : bd

PPM podstawowa przemiana materii : bd

Wyciskanie leżąc (MAX) : 120

Martwy ciąg (MAX) : nie robilem max , 100 kg

Przysiad (MAX) : -

wafel_ksc

Wysłana - 09 marca 2010 20:20    Edytuj Cytuj

samemu nie zdołal dokonać jeszcze niczego dlatego na forach zgrywa tego najmądrzejszego..
Znawca -

wartbert

Wysłana - 09 marca 2010 20:34    Edytuj Cytuj
po mecie rosnie brzuch? apropo

hrkr

Wysłana - 09 marca 2010 20:37    Edytuj Cytuj
czy 20 mg to nie za duzo ?

wafel_ksc

Wysłana - 09 marca 2010 20:37    Edytuj Cytuj
nie rozumiem pytania.. ?
jak rosnie ?

Znawca -

hrkr

Wysłana - 09 marca 2010 20:39    Edytuj Cytuj
wymień mi co mam brać i jakich firm bo tam tego duzo jest ;)

petjack

Wysłana - 09 marca 2010 20:40    Edytuj Cytuj
Jak wpieprzasz śmieci to brzuch urośnie:)

wartbert

Wysłana - 09 marca 2010 20:41    Edytuj Cytuj
rosnie,puchnie, chodzi mi czy jesli niejestem za szczuply to po braniu mety wywali mi brzuch

wafel_ksc

Wysłana - 09 marca 2010 20:43    Edytuj Cytuj
nic Ci nie wywali..

dodaj esseliv/ essentiale forte.. po cyklu hepatil.
reszte mozesz doczytac z linku ktore Ci podalem

pozdro

Znawca -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pierwszy cykl metanabolem ...

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.