Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 664 razy
Autor

Pierwszy cykl meta+prop+wino

Tankowiec

Wysłana - 21 września 2009 11:52    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

1.WIEK: 29
2. WAGA: 105 kg
3. WZROST: 180 cm
4. WYMIARY:
-biceps: 46 cm
-klatka: 123 cm
-udo: 70 cm
-talia: 98 cm
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 3 lata regularnych treningów
6. DIETA: jest:)
-
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: zero
8. TRENING: 3 dniowy split dzielony
pon:klatka triceps przedramie
sr barki nog
piatek. Plecy biceps
dodatkow po kazdym treningu 30 minut areobów
9. CEL CYKLU: masa+siła
10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU:
11. POZIOM BF%: NN
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): endomorfik do tycia:)
13. STAN ZDROWIA: ok przykładowe ciśnienie krwii 136/86
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: łysy jak kolano zarosniety jka małpa serio:)
15. PPM (podstawowa przemiana materii): 2500 kcal/doba
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 165 kg
-martwy ciąg: 230 kg
-przysiad:180

przykładowy cykl

1-4 Metanabol 30 mg ed/tabletki/
1-8 propionian testosteronu 100mg e2d/iniekcje/
4-9 wistrol 75mg ed/tabletki/
clomid 100mg ed przez 7 dni

Dodatkowe sumplementy: no-boster ( firmy jeszcze nie wybrałem),kreatyna pod koniec cyklu 500g bialko,ZMA,kompleks witamin,kwasy omego 3 eselive lub hepatil

Pytania.
1.Idzie sezon grypowy co zrobic jeśli np.w czasie cyklu złapie jakieś przeziebienie wiadomo trening robi się z dupy dieta też i co wtedy bic sok dalej zmniejsszyc dawki czy dac spokoj na tydzien az wroci sie do zdrowia??.
2.takie juz na przyszłość jak po tym cyklu chciałbym zacząc pracować na definicją sylwetki wiadomo dieta to podstawa ale jakie srodki do tego ew, przykładowe cykle

Dziękuje za wszysktie odpowiedzi i sugestie.

Tylko Umarli widzieli koniec wojny... Ci co przeżyli, nie zobaczyli..

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 21 września 2009 12:02 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

mlz90

Wysłana - 21 września 2009 12:02    Edytuj Cytuj
1-8 propionian testosteronu 100mg e2d/iniekcje/
4-9 wistrol 75mg ed/tabletki/ <-- 30-40 to max!
clomid 100mg ed przez 7 dni <- zrob inaczej :

1 dzien 100
2- do konca 2giej paczki po 50

a co do sezonu grypowego to towar polec dalej... duzo wit C i powinny byc git
a co do definicji na propie i winie mozna ladnie sie wyrzezbic przy dobrej diecie

per aspera ad astra

podziękuj SOGiem i wystarczy
Specjalista -

Tankowiec

Wysłana - 10 czerwca 2010 20:18    Edytuj Cytuj
Witam odświeże stary temat bo mam tylko jedno pytanie.Obecny cykl jaki mam w planach i to będzie mój pierwszy w życiu to chyba nieśmiertelna klasyka
pytanie: jeśli w czasie cyklu wystąpią objawy ginekomastii to:
1.Przerywam cykl zaczynam łykać nolvadex i zapominam o anabolikach
2.Obniżam dawkę do np 15mg ed zażywam nolvadex i po ustaniu objawów wracam do dawki 30mg ed
3.Kontynuuje cykl i łykam nolvadex.
interesuje mnie ew. dawka nolvadexu.Wiem że może trochę zabardzo się przejmuje ale wolę dmuchać na zimne.pzdr.

luk135

Wysłana - 10 czerwca 2010 20:37    Edytuj  Cytuj
Jaka to meta ?

Odp. 3 jedziesz z koksem i kiedy gino sie pojawi ładujesz 40mg nolvy az do zejscia gina i pozniej schodzisz do 20 mg

Zmieniony przez - luk135 w dniu 2010-06-10 20:37:28

Tankowiec

Wysłana - 10 czerwca 2010 20:44    Edytuj Cytuj
Jelfa 5 mg

luk135

Wysłana - 10 czerwca 2010 21:35    Edytuj Cytuj
zamiast tej metki proponowałbym propa 1-8 100mg co drugi dzien albo pon sr pt. Jestes endo, w pasie też troszkę jest a po mecie bedzie jeszcze wiecej i zaleje. i na dodatek 4 tyg na mecie to wg. mnie troche za krótko. Fajnie jest 5 tyg i w 6 zrobić taper

Zmieniony przez - luk135 w dniu 2010-06-10 21:36:27

Tankowiec

Wysłana - 10 czerwca 2010 21:41    Edytuj Cytuj
Jeśli o chodzi o propa to myślałem zrobić na nim drugi cykl.Obecny towar jest już zakupiony plus wszystkie inne dodatki tak że zobacze co z tego wyjdzie i zastanowię się co dalej o 5 tyg kuracji też myślałem i chyba tak zrobię.Dziękuje za odpowiedzi na zadane pytania jak coś to się jeszcze odezwę.

Tankowiec

Wysłana - 19 sierpnia 2010 11:31    Edytuj Cytuj
Witam. Odświeżam temat bo nie będę zakładał nowego. Więc pierwszy w życiu cykl 5 tyg. cykl oparty na metanabolu 30mg ed zakończył się miesiąc temu efekty przerosły moje oczekiwania. I teraz już jest w planie następny cyklon. Chciałbym zacząć od września i właśnie w planie mam A). 1-8 propionian 100mg 2ed
B). 1-8 enathan 250mg 4ed
C). 1-8 sustanon 250mg 4ed
Może ktoś zasugeruje który z wariantów wybrać. Cel siła i masa.
I jeszcze jedno końcem pażdziernika mam badania okresowe(taka praca) i czy przy środkach iniekcyjnych będą duże zaburzenia w wynikach krwi chodzi głównie o enzymy wątrobowe i bilirubinę,poziom cukru itp. pzdr

gembus

Wysłana - 25 sierpnia 2010 09:08    Edytuj Cytuj
Witam

Powiedz mi czemu zrezygnowales z tego pierwszego cyklu 1-8 prop,1-4 metka, 4-9 wino???

Carpe diem - koksuj co dzien ;)

Tankowiec

Wysłana - 25 sierpnia 2010 16:44    Edytuj Cytuj
Stwierdziłem że niema się co rzucać na 3 środki naraz bo jak coś pójdzie nie tak to trudno będzie stwierdzić czego unikać w przyszłości. Tak że na pierwszy raz poszła metka solo i zero saidów tak że luz. Teraz chce sprobować teścia solo, a cykl metka+prop+wino zrobić za rok przed sezonem

odzywa18

Wysłana - 25 sierpnia 2010 16:53    Edytuj  Cytuj
Opcja A lub B , mix narazie odpusc

Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pierwszy cykl meta+prop+wino

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.