Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam !! Mam do was sprawę może ktoś się dobrze zna i mi doradzi, chce waląć sobie kuracje z czegoś poważniejszego niż kreatyna itd. zastanawiam się nad teściem i deca i tu zaczyna się problem bo nie wiem co wsiąść czy teścia czy dece a może to i to ?? Może najpierw teścia a później dece albo razem, jaka jest najlepsza deca i teść ?? W jakich dawkach i co ile ?? Jak to jest z tym clomidem i novaldeksem czy bierze się to odrazu przy starcie cyklu czy dopiero po skończeniu ?? Z góry dzięki za wszystkie konkretne odpowiedzi !! Pozdrawiam
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Ekspert -
1268254944000
lisu_
Wysłana - 10 marca 2010 22:02
wypelnij ankiete
Vide Cull Fide
1268254974000
fuksss
Wysłana - 10 marca 2010 22:13
Wiek :25 Waga :78 Wymiary : biceps 39 klatka 110 talia 85 Staż na siłowni : 3 lata z przerwami Dieta :jest Cykle : prócz creatyny metanabol Trening : 4-5razy w tygodniu Cel cyklu : sucha masa mięśniowa, przyrost siły Poziom BF% niestety nie wiem Tendencja bardziej do chudnięcia Stan zdrowia : zdrów jak ryba (coroczne badania okresowe) Mam troche włośow na klacie pojedyńcze włosy na plecach a na głowie taks obie :) Szybka przemiana materii Wyniki siłowe -klata: 90 -martwy ciąg 130 -przysiad : nie stosuje
1268255598000
fuksss
Wysłana - 10 marca 2010 22:16
Wiek :25 Waga :78 Wymiary : biceps 39 klatka 110 talia 85 Staż na siłowni : 3 lata z przerwami Dieta :jest Cykle : kreatyna metanabol Trening : 4-5razy w tygodniu Cel cyklu : sucha masa mięśniowa, przyrost siły Poziom BF% niestety nie wiem Tendencja bardziej do chudnięcia Stan zdrowia : zdrów jak ryba (coroczne badania okresowe) Mam trochę włosów na klacie pojedyncze włosy na plecach a na głowie taks obie :) Szybka przemiana materii Wyniki siłowe -klata: 90 -martwy ciąg 130 -przysiad : nie stosuje
1268255819000
Aras84
Wysłana - 10 marca 2010 22:24
Dieta :jest
to ile B/T/W?
Ekspert -
1268256295000
fuksss
Wysłana - 10 marca 2010 22:27
1. Posiłek godz. 8.30 - 100g płatków owsianych - 300ml mleka 2% - 3 jaja cale gotowane - 100ml soku z marchewki - mały banan