dzięki za podpowiedź wydaje mi sie, ze mam to cały rok , ale chyba już zaczyna znikać po smarowaniu tym kremem więc do lekarza wybiore sie jak nie zniknie
To moze masz alergie pokarmowa? A poza tym nie masz zadnych dziwnych objawow?
1085410851000
Kuba_SnK
Wysłana - 24 maja 2004 18:07
raczej nie mam pokarmowej...chyba, ze na mięso (to byłoby straszne bo mięso jem codziennie i to w większych ilosciach ). Myśle, ze sie wybiore do lekarza w przyszłym tygodniu, zeby sie upewnić co do tych "tajemniczych przebarwień"
Na pierwszej stronie był poruszony temat pielęgnacji paznokci. Mam z tym problem poniewarz cięgle sobie obryzam palce Jest jakiś " środek " na takie rzeczy i co potrzebuję do " fachowej " pielęgncji dłoni?
jest taki specyfik, który wygląda jak lakier do paznokci (bezbarwyny), nakłada sie to na paznokieć (dziwnem, nie?? ) i jak sie dotknie ustami to aż czuje sie śniadanie w przełyku - taki syf
Dobra kupiłem sobie ten taki " pilniczek " zapłaciłem sobie 2 zł, ale nie ma do tego instrukcji obsługi Jak tym się posługiwać, nr. 1 to jest pilnik, ale 3 pozostałe do czego służą i co z nimi robić??? A no i bo mam popenkane paznokcie, przebarwienia gdzie niegdzie, inaczej mówiąc bardzo nie zadbane, co kupić, żeby je odbudować, czy coś, tylko żeby to nie było cś widocznego.
chlopy co sie z wami dzieje A jak byl taki koles w big brother kiedys taki ken czy cos co malowal sobie paznokcie to sie wszyscy z niego smiali... a teraz maseczki, lakierki, kremiki, pilingi ło ****a....