Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 66409 razy
Autor

Pielegnacja urody dla panow ;-)

brunet17

Wysłana - 04 kwietnia 2009 11:06    Edytuj  Cytuj
pomocymam 17 lat i mam mały zarost na twarzy,ale jest widoczny i przeszkadza,a po zwuklej maszynce to po tygodniu wlosy odrastaja,poleccie mi jakis depilator czy os i jakis dobry krem nawilzajacy?a wogule taki krem to pomaga?>prosze o kontakt gg12779340,email sebekdomas@wp.pl

CeK

Wysłana - 17 kwietnia 2009 01:07    Edytuj Cytuj
Nie mam pytan

malutka_k

Wysłana - 17 kwietnia 2009 10:26    Edytuj Cytuj
jakich pytań ? z czym Ty wyskakujesZ?
Specjalista -

CeK

Wysłana - 17 kwietnia 2009 13:09    Edytuj Cytuj
Nic, po prostu rece sie zalamuja, jak sie czyta takie posty. Malutka_k doradz brunetowi17 cos, bo po tygodniu ma lekki zarost na twarzy...

LuisBenuel

Wysłana - 09 maja 2009 15:57    Edytuj Cytuj
Tłusta cera, skłonna po podrażnien po goleniu, zatkane pory i inne problemy :), wiek 22
Zna ktoś jakiś krem nawilżający co się nada? :)
Stosuje może ktoś LOREAL Men Expert Hydra Energetic? Miałem się zdecydować ale jest zalecany od 25 lat.

Chris85

Wysłana - 29 maja 2009 23:57    Edytuj Cytuj
Tłusta cera, skłonna po podrażnien po goleniu, zatkane pory i inne problemy :), wiek 22
Zna ktoś jakiś krem nawilżający co się nada? :)
Stosuje może ktoś LOREAL Men Expert Hydra Energetic? Miałem się zdecydować ale jest zalecany od 25 lat.

Ja od niedawna używam tego kremu i moge powiedziec, ze jestem zadowolony, nie zapycha. Jednak nie beda tez "czyste", bo to nie tylko kwestia kremu. Taka skora wymaga tez odpowiedniej pielegnacji. Ja, za namowa jednej z przedstawicielek plci pieknej , robie regularnie parowki z szalwii i rumianku-pory sie oczyszczaja, skora jest nawilzona i ogolnie w lepszej kondycji.Efekt taki, jak po saunie.
Przyda sie tez z tej firmy zielony peeling badz pure zone. Normalnie chyba jestem L'Orealowym maniakiem-wlasnie zdalem sobie sprawe, ze prawie wszystko, co mam, to wlasnie ta firma. I cierpliwosci przede wszystkim...

hardy.75

Wysłana - 30 czerwca 2009 12:16    Edytuj Cytuj

Usunięty przez Skalar. za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.

KAROL__

Wysłana - 11 lipca 2009 13:45    Edytuj Cytuj
buahahhahahhahahahaha no i tyle :)

Www.SupplementsFactory.co.uk

Reading,Berkshire -Odzywki,diety itp.

40_times

Wysłana - 05 sierpnia 2009 13:19    Edytuj Cytuj
Ciekawy temat. Szkoda tylko, że tak mało osób przyznaje się do stosowania różnego rodzaju kremów. Trudno o jakiekolwiek opinie, zestawienia, etc.

szczot

Wysłana - 24 sierpnia 2009 23:31    Edytuj Cytuj
Witam potrzebuje jakiś dobry peeling do twarzy co polecacie? oraz jakie mydło najlepiej używać? trądzik pojawia mi się głownie na czole i w okolicach skroni są ta pojedyncze wypryski czasami ropne, stosowałem głownie maść cynkowa ale chyba już mi nie pomaga.. napiszcie mi co polecacie!

Pozdrawiam

per aspera ad astra

Odpowiedzi jest na 38 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pielegnacja urody dla panow ;-)

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.