Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 66405 razy
Autor

Pielegnacja urody dla panow ;-)

Rothimer

Wysłana - 17 maja 2006 23:00    Edytuj  Cytuj
Hmmm.... dla mnie - facet brzydki, kobieta ładna więc mydło, dezodorant i antypespirant =rox i po co więcej... zauważcie iż zachowujecie się jak kobietki ( bez urazy nie wszyscy) oo ten krem lepszy i ładniejszy i jak ładnie pachnie uuu, i 12 stron o tym.... widząc metroseksualiste smiejecie się a się upodobniacie do niego... ja sam mam trudny zarost (w sensie, ze po ogoleniu skóra ma za swoje wtedy czasem jakis płyn do golenia bo fajnie piecze ^^) skóra twarda, wągry na nosie itp i ostania rzecz, która bym zrobił to solarium(blisko wakacje słońce za darmo - choć ja mam znamiona wszędzie :P ale co tam) i peeling (czy jakoś tak). Wszystko z umiarem... bo coraz bardziej niewieściejecie i komuś na tym zależy.
PS: Nie wpadnijcie w to bo niedlugo sukieneczka, rajstopki itp. To tylko ostrzeżenie ^^.

soulkeeper

Wysłana - 19 czerwca 2006 10:08    Edytuj Cytuj
Aj tam.

To już nie te czasy. Może jakieś 10-15 lat temu kiedy "prawdziwy facet" pachniał tytoniem i wódą to cos znaczyło, ale nie teraz.

Dbanie o siebie to nic złego. Faceci teraz nie biegają z dzidą za mamutem, albo innym zwierzakiem. Aby zdobyć żywnośc i przetrfać w trudnych jak na tamte czas warunkach. Więc zachowują się inaczej. Nie wyobrażam sobie informatyka (osoby pracującej w biurze) z łapami rozriśniętymi jak u małpy, albo przedstawiciela handlowego. :) Co nie usprawiedliwia pracowników innych branzy o nie dbanie o siebie.

ps. Do naszej grupy chodzi taki koleś jakby dzień w dzień siedział przy smarach i nawet na wykłady które są w weekendy nie umyje łapsk. Obleśnie to wygląda, syf.

Żebym Poczuć Mógł Jak Się Czuje Bóg

Shady1990

Wysłana - 01 października 2006 15:48    Edytuj Cytuj
a Mzoe Znacie jakies Spospby na Niechchaine tzw. Pryszcze ??!! MAm 16 Lat I Kurde Jest z Nimi problem :/ Jak Chyba U kazdego faceta w tym wieku Ale co radzicie robic Niema ich duzo od czasu do czasu na vrodzie i Policzkach :P Ale to paskudnie wyglada .
Pozdrawiam

soulkeeper

Wysłana - 01 października 2006 19:47    Edytuj Cytuj
Ehhh...

Chyba każdy z tym miał problem. Jest to okres dojrzewania i oganizm różnie reaguje na.... Najlepszym sposobem jets przeczekanie i nie wyciskanie wszystkiego co pojawi się na twarzy. Porobisz sobie tylko tym blizny i zniszczysz cerę.

Kup sobie mydło np PROTEX 3 przemywaj nim buzię z rana i wieczorem przed snem. Dodatkowo np taki krem jak SUDOCREM można stosować punktowo na syfy.

I najważniejsze nie przejmuj się tym aż tak bardzo. Kobialki znają i wiedzą z jakimi problemami może stykać się 16 letni chłopak.

Żebym Poczuć Mógł Jak Się Czuje Bóg

Shady1990

Wysłana - 02 października 2006 08:40    Edytuj Cytuj
DZieki Z aPomoc Kupie to Mydelko :) Pozdrawiam

xwmn

Wysłana - 07 kwietnia 2007 23:40    Edytuj Cytuj

wild punch

szmondak

Wysłana - 14 kwietnia 2007 22:07    Edytuj Cytuj
ja ostatnio sprezntowałam mojemu narzeczonemu,który ma szopę nie włosy żel Nivei - Styling Creme, którego praktycznie nie widać na włosach, więc nie zamienił się w lowelasa z argentyńskiej telenoweli tylko w eleganckiego , uczesanego przystojniaczka;)a co najlepsze żel przez przypadek dostałam, bo wypełniłam ankietę na tej stronce http://www.eksperciniveastyling.pl/ ;)

xwmn

Wysłana - 15 kwietnia 2007 23:50    Edytuj Cytuj
wypelnianie akniet sie oplaca , no prosze.

wild punch

Nortgaroth

Wysłana - 02 maja 2007 23:31    Edytuj Cytuj
Heh no mnie sie zawsze zdawalo ze panie lubia tych smierdzacych potem nieogolonyh brutali z szorstka skora a tu prosze. Mimo to uwazam ze wychodzenie z zestawu mydlo+krem+woda toaletowa to juz sie o metroseksualizm ociera.

malutka_k

Wysłana - 03 maja 2007 00:05    Edytuj Cytuj
bzdura,bzdura!!
klania sie kwestia gustu...
sadzac po wypowiedziach Pań(ale takze i panow ) w tym dziale to nie ejst popukarny brud i syf(czyli taki mezczyzna)
metro nie metro niech bedzie czysty
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 38 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pielegnacja urody dla panow ;-)

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.