Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 66411 razy
Autor

Pielegnacja urody dla panow ;-)

bald23

Wysłana - 13 października 2005 16:30    Edytuj  Cytuj
naprawdę rewelacyjna jest maszynka mach III turbo i żel o tej samej nazwie.
zasialana bateryjką podczas golenia wibrując masuje skórę.dzięki temu wydaje się,że ostrza nie dotykają twarzy. super choć nietanio.

GAY

Wysłana - 30 października 2005 14:41    Edytuj Cytuj
a znacie jakies domowej metody maseczki ktore mozna samemu przyzadzic?

I love boys

troliq

Wysłana - 04 listopada 2005 23:19    Edytuj Cytuj

malutka_k

Wysłana - 10 listopada 2005 14:53    Edytuj Cytuj
a ja tam uwazam ze kady mezczyan powinien o siebie dbac obojetnie czy jest zapracowanyc zy tez nie ! bo wyglad jak by nie patrzec tez jest b.wazny:/nie mowie e do przesady ale krem na twarz zadbane raczki zapch..to przeciez bradzo wazny ! i chlopak radzilabym troche wagi przywiazc do stop !:P bo wielu nie dba o stopki a to obrzydliwe:)
Specjalista -

pytajnik_

Wysłana - 16 listopada 2005 15:05    Edytuj Cytuj
do roberto55/ ta stanie Ci sie ze w wieku 30 lat bedziesz wygladal jak 60cio latek // Ja tam o siebie dbam mam krem do twarzy czasem skocze na solarium ale bez przesady oczywiscie zadbanym trzeba byc a dlaczego? bo kobiety lubia zadbanych przynajmniej te ładne bo brzydkie wiedza ze sa brzydkie i biora co im uda sie zgarnac (jakies resztki)
Wiem ze nie za bardzo to opisalem ale wg. mnie tak jest. Ktos kto ma powodzenie raczej o tym wie i nie łapie byle kogo (partnera -chlopak-dziewczyna)

...jest orajt...

pytajnik_

Wysłana - 16 listopada 2005 15:12    Edytuj Cytuj
A ja uwazam ze facet powinien o siebie dbac nie do przesady ale powinien i co jest zlego w kremowaniu twarzy przez faceta?? przynajmniej w wieku 30 lat bedzie mial ladna cere a nie jak stary dziad!

Moim zdaniem zadbanych facetów wybieraja wlasnie zadbane i ładne kobiety bo w koncu ktora by sie rzucala na jakies resztki (zaniedbany facet z obgryzionymi paznokciami najlepiej z brudem pod nimi i przepoconym t-shert'em) Tak samo facet wybierze zadbana kobiete a nie jakies "cos" nad ktorym by sie zastanawial czy to Kobieta na pewno. Moze to drastyczne co mowie ale takie jest moje zdanie w koncu osoba ktora ma powodzenie zazwyczaj (wg. mnie zawsze dba o siebie) a to na pewno pomaga w poznaniu ładnych Kobiet i utrzymaniu tej znajomosci.

czekam na komentarze bo na pewno bede :] hehe

...jest orajt...

SFD

Wysłana - 27 lutego 2006 11:54    Edytuj Cytuj
proszę skasować temat i przepisać gdyż autora wycięło z bazy...

wilukce

Wysłana - 14 kwietnia 2006 18:01    Edytuj Cytuj
witam, chcialem sie zapytac o pare rzeczy. Moze moglisbyscie mi polecic jakies srodki do golenia twarzy. Zawsze mialem z tym problemy. Po goleniu mialem czerwona twarz, bardzo podrazniona, woda po golniu bardzo szczypala a ja czulem sie fatalnie. Kiedys zauwazylem ze gole sie dosc tepa maszynka ale teraz uzywam 1 razowek i jest to samo. Po goleniu wyglada to jeszcze gorzej niz przed. Moglisbyscie mi polecic np. pianke i wode po goleniu, moze mleczko i moze jakies marzynki. Prosze pomozcie mi. Dzieki z gory. Pozdrawiam

Gumis-86

Wysłana - 16 kwietnia 2006 13:27    Edytuj Cytuj
Dobry temat, znalazlem pare ciekawych rzeczy, macie po sogu!

... Top Mass TEAM :) ...
,, Jak Boli To Rośnie "

Kkiler

Wysłana - 25 kwietnia 2006 22:10    Edytuj Cytuj

Odpowiedzi jest na 38 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pielegnacja urody dla panow ;-)

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.