naprawdę rewelacyjna jest maszynka mach III turbo i żel o tej samej nazwie. zasialana bateryjką podczas golenia wibrując masuje skórę.dzięki temu wydaje się,że ostrza nie dotykają twarzy. super choć nietanio.
1129213824000
GAY
Wysłana - 30 października 2005 14:41
a znacie jakies domowej metody maseczki ktore mozna samemu przyzadzic?
a ja tam uwazam ze kady mezczyan powinien o siebie dbac obojetnie czy jest zapracowanyc zy tez nie ! bo wyglad jak by nie patrzec tez jest b.wazny:/nie mowie e do przesady ale krem na twarz zadbane raczki zapch..to przeciez bradzo wazny ! i chlopak radzilabym troche wagi przywiazc do stop !:P bo wielu nie dba o stopki a to obrzydliwe:)
Specjalista -
1131630809000
pytajnik_
Wysłana - 16 listopada 2005 15:05
do roberto55/ ta stanie Ci sie ze w wieku 30 lat bedziesz wygladal jak 60cio latek // Ja tam o siebie dbam mam krem do twarzy czasem skocze na solarium ale bez przesady oczywiscie zadbanym trzeba byc a dlaczego? bo kobiety lubia zadbanych przynajmniej te ładne bo brzydkie wiedza ze sa brzydkie i biora co im uda sie zgarnac (jakies resztki) Wiem ze nie za bardzo to opisalem ale wg. mnie tak jest. Ktos kto ma powodzenie raczej o tym wie i nie łapie byle kogo (partnera -chlopak-dziewczyna)
...jest orajt...
1132149932000
pytajnik_
Wysłana - 16 listopada 2005 15:12
A ja uwazam ze facet powinien o siebie dbac nie do przesady ale powinien i co jest zlego w kremowaniu twarzy przez faceta?? przynajmniej w wieku 30 lat bedzie mial ladna cere a nie jak stary dziad!
Moim zdaniem zadbanych facetów wybieraja wlasnie zadbane i ładne kobiety bo w koncu ktora by sie rzucala na jakies resztki (zaniedbany facet z obgryzionymi paznokciami najlepiej z brudem pod nimi i przepoconym t-shert'em) Tak samo facet wybierze zadbana kobiete a nie jakies "cos" nad ktorym by sie zastanawial czy to Kobieta na pewno. Moze to drastyczne co mowie ale takie jest moje zdanie w koncu osoba ktora ma powodzenie zazwyczaj (wg. mnie zawsze dba o siebie) a to na pewno pomaga w poznaniu ładnych Kobiet i utrzymaniu tej znajomosci.
czekam na komentarze bo na pewno bede :] hehe
...jest orajt...
1132150323000
SFD
Wysłana - 27 lutego 2006 11:54
proszę skasować temat i przepisać gdyż autora wycięło z bazy...
1141037681000
wilukce
Wysłana - 14 kwietnia 2006 18:01
witam, chcialem sie zapytac o pare rzeczy. Moze moglisbyscie mi polecic jakies srodki do golenia twarzy. Zawsze mialem z tym problemy. Po goleniu mialem czerwona twarz, bardzo podrazniona, woda po golniu bardzo szczypala a ja czulem sie fatalnie. Kiedys zauwazylem ze gole sie dosc tepa maszynka ale teraz uzywam 1 razowek i jest to samo. Po goleniu wyglada to jeszcze gorzej niz przed. Moglisbyscie mi polecic np. pianke i wode po goleniu, moze mleczko i moze jakies marzynki. Prosze pomozcie mi. Dzieki z gory. Pozdrawiam
1145030508000
Gumis-86
Wysłana - 16 kwietnia 2006 13:27
Dobry temat, znalazlem pare ciekawych rzeczy, macie po sogu!