Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 66406 razy
Autor

Pielegnacja urody dla panow ;-)

bondx

Wysłana - 15 czerwca 2005 01:16    Edytuj  Cytuj
Maszynka elektryczna jest pod wieloma względami lepsza od tradycyjnej.Jeśli masz podrażnienia po goleniu to kup sobie cynk za 5 zeta w aptece i smaruj nim szyje i tylko po goleniu i odczekaj do 30 min, wszystko zniknie:).Oczywiście przed goleniem należy nawilżyć twarz by uniknąć takich podrażnień i na koniec kremik i tyle:).

peace bro!!!

sQzi

Wysłana - 18 czerwca 2005 10:00    Edytuj Cytuj
ile ten peeling kosztuje? co ile sie go robi?/? i jak to wyglada to maseczke sie naklada i po jakims czasie zmywea i wszystkie "gowna zlaza"??

Do byka nie podchodź od przodu do konia nie podchodź od tyłu a do idioty nie podchodź wogóle...

bombell

Wysłana - 21 czerwca 2005 14:04    Edytuj Cytuj
jaki ten peeling ma byc jaka firma ? mam cere tlusta

czy peeling to to samo co żel głęboko oczysczający z mikrogranulkami ?

popo16

Wysłana - 22 czerwca 2005 17:07    Edytuj Cytuj
Na sińce pod oczami najlepszy żel arnikowy. Za niecałe 10 zł dostępny w każdej aptece.

Roschach

Wysłana - 05 lipca 2005 21:52    Edytuj Cytuj
Ale jaja...Metroseksualni wszyscy:)

Gdybym miał tak dbać o siebie, to bym o.....ł. Widzę coraz więcej takich kolesi, i jest to dosyć żałosne. Coraz bardziej kolorowo, coraz bardziej ogoleni, coraz barzdiej pachnący...Najlepsze, że każdy z tych adonisów z nocnych klubów dostał by szału jakby go nazwać gejem. Ale taka prawda - ta moda dzięki właśnie geojom się ukonstytuowała.

Acha, wiecie, większość tych cudów współczesnej chemii kosmetycznej jest testowana na zwierzętach, np. psu zdziera się skórę i wciera dany specyfik...Ale większośc to wie, i ma nadal w d....e.

góral.sud

Wysłana - 11 lipca 2005 13:55    Edytuj Cytuj
Ja uzywam do twarzy jedynie antybakteryjnego mydla protex (procz kremow po goleniu of course). W zupelnosci wystarcza.

No, we couldn't...

roberto55

Wysłana - 02 sierpnia 2005 15:22    Edytuj Cytuj
Nie czytalem zadnej z odpowiedzi na temat.

Wg mnie pielegnacja urody przez panow to dziwna sprawa. Owszem istnieje nowy typ mezczyzny XXI wieku - Metroseksualista ale...No wlasnie jest jakies ale...Podobno najlepszym zapachem mezczyzny wg kobiety jest jego naturalny pot ( ) albo jej zapach .
Osobiscie jestem zzacofanym czlowiekiem jedyne co robie "dla urody" to myje sie i uzywam żelu (czasem). Prawdziwny facet raczej nie ma na polce 1000 kremow i chodzi do kosmetyczki 2 razy w tygodniu lub na solarium.
Nie chce mi sie pisac wiecej Uciekam z tego dzialu, bo jeszcze cos w glowke mi sie stanie o stane sie metro . Papa

"...Połowa ludzi dookoła to statyści.
Wypełniają przestrzeń nie posiadając myśli.
Myślą to co pomyśleć powinni,
oni boją się że ktoś przemyśli ich pomysły..."

Cahir

Wysłana - 18 sierpnia 2005 23:05    Edytuj  Cytuj
a kiedyś 'prawdziwym facetem' był 'śmierdzący potem i piwem na 10 kroków rycerz'

'prawdziwy facet' nie ma nic wspólnego z wyglądem, 'prawdziwy facet' siedzi w psychice...

pozdrawiam
+Cahir+

Immortall

Wysłana - 24 sierpnia 2005 16:00    Edytuj Cytuj
własnie w psychice jak to napisał Cahir
ja uzywam zelu do mycia twarzy, toniku anty i to wszystko no chyba ze wchodza w role antyprespiranty szampony mydła zele do kąpieli ale to chyba oczywiste.
Moja kobiete mówi ze mam zarąbiscie gładką twarz "Jak brzoskwinka"

Siłę człowieka mierzy się ilością jego nieprzyjaciół.

onizuka

Wysłana - 06 października 2005 09:58    Edytuj Cytuj
mam bardzo gęsty i czarny zarost, gole sie codziennie i byłoby ok gdy nie jeden fakt : włoski rosna mi nie równomiernie, raz w lewo, prawo, góra, dół ;) i często wrastają w skórę, przec mam małe czerowne plamki, czytałem ze warto w moim przypadku goliśc sie maszynka elekt. ale próbowałem Philipsem za 130 zł. i nie goliła dokładnie

po goleniu uzywam balsamu Nivea a przed chlupie sie goraca wodą

Odpowiedzi jest na 38 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pielegnacja urody dla panow ;-)

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.