Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 66429 razy
Autor

Pielegnacja urody dla panow ;-)

pinecone85 ZASŁUŻONY

Wysłana - 24 grudnia 2004 02:13    Edytuj  Cytuj
no u mnie jednorazowki zostawiaja, a zarost rowniez mam twardy, moze sobie zakupie Macha 3, trzeba ocenic.

Grappling

pinecone85 ZASŁUŻONY

Wysłana - 24 grudnia 2004 02:14    Edytuj Cytuj
Masz Dudi pierwszego Soga za odpowiedz i wklejenie foty

Grappling

dudi67

Wysłana - 24 grudnia 2004 12:38    Edytuj Cytuj

Dzieki za soga

A jesli chodzi o maseczke na przebarwienia to polecam maseczke kojaca firmy nivea cena ok 4zł za 15ml starcza na 3 uzycia. Przed nalozeniem robie jeszcze piling(zabieg ten robie co tydzien)

_Pinup_

Wysłana - 28 grudnia 2004 12:19    Edytuj Cytuj

na przebarwionka to chyba jest tez fajniutka masc DRULA .. i zluszczajacy kremik firmy AVENE moge polecic jest swietny

_Pinup_

Wysłana - 28 grudnia 2004 12:21    Edytuj Cytuj

moze cos na popekane naczynka zasugerujecie ?

SFD

Wysłana - 29 grudnia 2004 13:34    Edytuj Cytuj
taaaa a później po tych wszystkich kosmetykach facet będzie wyglądał jak baba Ja rozumiem że trzeba o siebie dbać, ale taki nasz urok, mocne rysy, lekki zarost, itp. A w Polsce coraz częściej widać zniewieściałych facetów, od kosmetyków pewnie też zaczynali

Ale nie ma się co dziwić, jak laski lecą na takich panów jak z O-ZONE

Puk puk!
kto tam ?
Maja...
Jaka Maja ?!
MAJA IIII MAJA AAA

Adas22

Wysłana - 02 stycznia 2005 16:04    Edytuj Cytuj
A co to jest piling? Do czego słuzy i cyzm to się robi i po co? Może ktoś mi to wyjśni?

Roni_IFK

Wysłana - 02 stycznia 2005 16:18    Edytuj Cytuj
To jest zabieg, który usówa martwy naskórek, wągry, oczyszcza skórę i inne taki gówna Robi się to odpowednimi środkami, albo u kosmetyczki

Mój blog --> [[http://www.sfd.pl/temat175320/]

Piter_Kr

Wysłana - 23 stycznia 2005 18:10    Edytuj Cytuj
Hej

Mam problem. Co robić żeby twarz nie wyglądała na zmęczoną, pozbawioną energii. Rano wstaje patrze do lustra iiii mówie do gościa z drugiej strony spie...... ale nic nie pomaga.
Widze jakieś zmarszczki, kreski no poprostu jest tak jakby skóra twarzy była mało napięta (zdrowo toto nie wygląda).
A przez kremy to sie franca jeszcze świeci (lipa).
Zaznaczam że mam 19lat czyli niedużo i już jestem troche zniechęcony

Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam

TommiCrazy

Wysłana - 26 lutego 2005 17:05    Edytuj Cytuj
nieprzejmuj się, mam tak samo, tyle ze juz 25 lat, ludzie mi mowią ze wyglądam jak narkoman , bo skóra się marszczy a pod oczami lekko zcienione podkowy :) cóż mozn się przyzwyczić. wkoncu zapuźno by zosać Misterem :)

ale tak jest jak sie zadługo siedzi w domu i wpracy czy w szkole, się prawdziwego słonca przez pare lat niemaokzajii zobaczyć

Znam Taekwondo, Karate, Judo, Ju Jitsu, kung-fu i jeszcze kilka innych fajnych słów !

Odpowiedzi jest na 38 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pielegnacja urody dla panow ;-)

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.