Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 66443 razy
Autor

Pielegnacja urody dla panow ;-)

szymekk16

Wysłana - 15 sierpnia 2004 11:27    Edytuj  Cytuj
no to jak wkonuc? moga pomoc kremy na takie blizny czy nie bardzo?? ja az takich mocnych tych blizn to nie mam. A jesli cepan dziala po 2tyg. to dla mnie jest to bardzo szybko.

Trueneo

Wysłana - 16 września 2004 23:50    Edytuj Cytuj
jaki krem najlepszy na cere tłusta troche tradzikowa??

Oczekiwanie na śmierć jest gorsze od niej samej.

Przemo17

Wysłana - 26 października 2004 23:08    Edytuj Cytuj
Zadam kilka pytań, bom mocno skołowany . Otóż co byś Jagódko poleciła młodzianowi takiemu jak ja? Chodzi mi o rzeczy najpotrzebniejsze, bom niebogaty . Interesuje mnie ten Balsam do skóry (czy może on jest do całego ciała, zaleca się go korzystanie do których częsci ciała?) Nivea for Men, pytanie; ile kosztuje i na ile wystarczy?! 2 pytanie odnośnie paznokci, dotąd dbałem o nie obcinając je małymi nożyczkami i tyle, przy tym starannie je czyszcząc, więc czy zabiegi z jakimiś pilniczkami są wskazane? I ile kosztuje taki pilniczek w miarę tani? Co jeszcze polecisz Jagódko tak młodemu mężczyźnie? Dezodorant mam, ten balsam chcę też kupić (ale może inne też są dobre i tanie ) no i pilniczek... Za odp stokrotne dzięki Jagoda!

Jarek ch

Wysłana - 19 listopada 2004 14:59    Edytuj Cytuj
mam pare pytań ale chyba otworze nowy temat bo tu jest już full

Nie popełnia błędów tylko ten, kto nic nie robi
---
"Żyj tak, aby znajomym twoim zrobiło się nudno, kiedy umrzesz" (J.Tuwim)

dudi67

Wysłana - 17 grudnia 2004 12:58    Edytuj Cytuj
JA UZYWAM:

Do Golenia:
-maszynka mach 3 turbo
-zel gillette series
-balsam po goleniu nivea for men fresh

Oczyszczanie twarzy(przeciwko pryszczom)
-rano pianke oczysczajaca clean&clear
-na noc tonik oczyszczajacy clean&clear

Nawilzenie ciala:
-balsam regenurujacy do ciala garnier(co 2,3 dni brak czasu aby robic to codziennie)

Wlosy:
-szampon wzmacniajacy fructis fresh
-odzywka ......

Roni_IFK

Wysłana - 20 grudnia 2004 15:16    Edytuj Cytuj
Duidy, ty jesteś facet? Sam używałem mach`a, ale doszedłem do wniosku, że wydajniejsze są jednorazówki ( tym bardziej, że tata za nie płacie ) Ten balsam nive`a to dobra sprawa, sam używałem i mam zamiar do niego powrócić, teraz mam taki zestaw z avonu, ale coś mi w nim nie pasi:>
Ta pianka, to działa? A właśnie jaką maseczkę polecacie na zlikwidowanie jakby takich przebarwień skóry? Chodzi o takie czerwone punkciki, jakby

Mój blog --> [[http://www.sfd.pl/temat175320/]

_Pinup_

Wysłana - 23 grudnia 2004 12:51    Edytuj Cytuj

pozdrawiam ...jagoodka

pinecone85 ZASŁUŻONY

Wysłana - 23 grudnia 2004 15:19    Edytuj  Cytuj
Czy Mach 3 goli dokladnie? Chodzi mi o to zeby nie bylo widac cebulek wlosow, tzn zeby twarz byla idealnie gladka bez czarnych kropek

Grappling

dudi67

Wysłana - 23 grudnia 2004 19:17    Edytuj Cytuj

Osobiście nie mam zastrzezen Gillette Mach 3 Turbo dla mnie ta maszynka jest idealna pinecone na brodzie mam twardzy zarost i powiem ci ze u mnie nie widac zadnych cebulek

Roni_IFK

Wysłana - 23 grudnia 2004 21:59    Edytuj Cytuj
A u mnie mach 3 zostawiał Dlatego wole jednorazówki

Mój blog --> [[http://www.sfd.pl/temat175320/]

Odpowiedzi jest na 38 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pielegnacja urody dla panow ;-)

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.