Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 66442 razy
Autor

Pielegnacja urody dla panow ;-)

Roni_IFK

Wysłana - 16 czerwca 2004 18:14    Edytuj  Cytuj
Aha, czyli jadę 1-4 mam ponumerowane, a jeszcze pytanko, bo w tym moim zestawie, są jakieś takie jakby łyzeczki, do czego one służą? Jak ma wyglądać, krok po kroku taki zabiek, proszę o opis

Mój blog --> [[http://www.sfd.pl/temat175320/]

Sir_Lukasz

Roni_IFK

Wysłana - 16 czerwca 2004 20:09    Edytuj Cytuj
No dobra, a czy te skurki to mogę ściąć eeee takim jakby, no mam takie coś do tego Dobra dzisiaj sobie zrobię, zobaczę co z tego wyjdzie

Sir_Lukasz

Wysłana - 17 czerwca 2004 00:02    Edytuj Cytuj
się nie bój .. to zwykłe manicure a nie wysłanie sondy kosmicznej w przestrzeń...

Roni_IFK

Wysłana - 17 czerwca 2004 10:02    Edytuj Cytuj
Dobra zrobiony Całkiem mi to " chyba " wyszło jak na pierwszy raz i to w dodatku robiony przez faceta Jedynie muszę przestać obgryzać paluchy, bo troche to przytko wygląda

hrrrr

SFD

Wysłana - 17 czerwca 2004 15:04    Edytuj Cytuj
No widzisz, jakos dales rade Skoro pilniczek jest ponumerowany od 1 do 4, to 1 to najprawdopodobniej pilniczek wlasnie do spilowywania paznokci, a nie ich polerowania.
Lyzeczki najprawdopodobniej sluza do odsuwania skorek. A co do skorek, to wcale nie musisz ich obcinac, co wiecej nawet nie jest to zalecane z powodu mozliwosci infekcji. Nalezy je zmiekczyc specjalnym plynem, albo na przyklad wymoczyc rece w lekko podgrzanej oliwie, a potem delikatnie odsunac w te strone, z ktorej paznokiec wyrasta. Obcinanie sprawia, ze skorki twardnieja, wiec jesli teraz masz miekkie i nic tam wyraznie nie sterczy to sobie je daruj.
Co do obgryzania, to mysle, ze jak sie pomeczysz troche nad manicure, to ci bedzie potem szkoda niszczyc efektu

Tucznik

Wysłana - 19 czerwca 2004 01:48    Edytuj Cytuj
możecie jeszcze raz napisać bo mi sie nie chce szukać jak sie robi ten petting??

a to jakaś sekta jest???

SFD

Wysłana - 19 czerwca 2004 02:22    Edytuj Cytuj
Tucznik, tego to sie raczej wirtualnie nie nauczysz

Tucznik

Wysłana - 19 czerwca 2004 03:05    Edytuj Cytuj
a może są jakieś filmy instruktarzowe??? w wyszukiwarce nic nie ma

a to jakaś sekta jest???

Sir_Lukasz

Wysłana - 19 czerwca 2004 08:59    Edytuj Cytuj
peting powiadasz... no cóż trudne nie jest ....paluszkami penetrujesz sterfy erogenne partnerki ... do momentu pojawienia się wypieków rozkoszy na twarzy ...

a manicure znajdziesz strone wcześniej

Odpowiedzi jest na 38 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pielegnacja urody dla panow ;-)

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.