Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 665 razy
Autor

Pielęgnacja tatooo

artur_1991

Wysłana - 25 czerwca 2009 15:32    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam...
W studiu pani kazala by tatuaz goil sie na sucho bez masci itd... dopiero jak odpadna strupy i naskorek dopiero wtedy natlusszczac go altanem plus... raz dziennie przemywac. ma byc ciaglew suchy....
I pytanie czy to dobrze bo w necie czytalem aby go smarowac i czesto myc??? dodam ze tatuazystka kazala przyjechac na poprawe za 3 tygodnie w razie by sie rozjasnił...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 czerwca 2009 17:02 
W większości przypadków polecamy:

ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

cdrum

Wysłana - 25 czerwca 2009 17:02    Edytuj Cytuj
To jakaś dziwna bo tatuaż trzeba właśnie natłuszczać żeby zrobiło się jak najmniej strupów. Ja swój przez pierwsze kilka dni myłem 3 razy dziennie i po każdym myciu smarowałem tribiotic'em (alantan plus też jest dobry), tak mi zalecił tatuażysta i tak też wyczytałem w internecie. Po tygodniu jak mi sie mocno łuszczył myłem tylko wieczorem i nacierałem 2 razy dziennie alantanem plus. Wygoił mi się dobrze i ładnie wygląda :). Pozdro

artur_1991

Wysłana - 25 czerwca 2009 22:26    Edytuj Cytuj
Moze ktos jeszcze sie wypowiedziec... z gory dzieki...

uchy

Wysłana - 25 czerwca 2009 22:42    Edytuj Cytuj
jasne, powinienes smarowac mascia nawet do 5 razy dziennie. I przemywac oczywiscie tez. Wtedy bedziesz mial najmniej strupow i skura nie bedzie ci sie luszczyc.
Zrobilem sobie dziarke w poniedzialek rano, dzis jest czwartek i nie zauwazylem aby mi sie luszczyl i abym mial strupki... a ty kiedy robiles/??

ból to fikcja

sjuniorr

Wysłana - 25 czerwca 2009 23:10    Edytuj Cytuj
mi kazano smarować wazelinka naturalna w aptece mozesz kupic jak najcześciej i dosyc szybko mi sie zagiło i jest gites

nioonia

Wysłana - 25 czerwca 2009 23:13    Edytuj Cytuj
j/w...
Specjalista -

cdrum

Wysłana - 25 czerwca 2009 23:22    Edytuj Cytuj
uchy jeszcze zobaczysz, że strupy się zrobią i łuszczyć się też będzie :) też już myślałem że nie będzie strupków ale zrobiły się małe po 5/6 dniach a jak zeszły to się dosyć mocno łuszczyła skóra na tattoo.

artur_1991

Wysłana - 26 czerwca 2009 14:01    Edytuj Cytuj
Ja zrobilem we wtorek i kazala tak jak napisalem... ma byc such caly czas. mam smarowac dopiero po zejsciu strupkow i po 3 tygodniach jechac na kontrol bo powiedziala ze na czarnej powierzchni jak jest tak jak u mnie to moze stracic kolor i wtedy mi poprawi....pzdr

cdrum

Wysłana - 26 czerwca 2009 15:27    Edytuj Cytuj
to po co się pytasz jak i tak chcesz robić tak jak ona ci mówila ?

artur_1991

Wysłana - 26 czerwca 2009 16:54    Edytuj Cytuj
Bo chcialem zobaczyc czy nie tylko ja tak robie:)

uchy

Wysłana - 26 czerwca 2009 18:07    Edytuj Cytuj
mam nadzieje ze twoja tatuazystka nie robi takich dziarek jakich udziela rad

ból to fikcja

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pielęgnacja tatooo

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.