Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Wysłana - 17 lutego 2006 21:42 Przeniesiony przez miętki z działu 'Odżywki, Suplementy'.
Sprawdź ile procent masz tłuszczu
Slyszalem ostatnio o Phenibucie - srodku uzyskiwanego z jakiejs rosliny ktory podobno poprawia znaczaco nastroj, wprowadza w stan relaksu i poprawia zdolnosc nauki. Czy ktos juz go stosowal? Lub srodki zawierajace? Jak dziala? Oplaca sie kupowac? (tani nie jest na fascie za 30 gr trzeba zaplacic 50 PLN a dawka to ok 2 gr)
nie stosowałem, ale mozęsz meić kłopoty z przejsciem tego przez granice. zdr.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
Znawca -
1140221441000
Czarnuchok
Wysłana - 18 lutego 2006 09:16
30g jest w psychotropin w ktorym jest jeszcze wiele innych bajerów i ogolnie tanio wychodzi w staku osobiscie polecam do zastosowania w celu odprężenia, ja czuje już 1-1.5g
*** EMERYTOWANY DORADCA W SUPLEMENTACJI ** kontakt GG 1844256
Znawca -
1140250585000
-Szoho-
Wysłana - 18 lutego 2006 10:44
pooowiem tak ..... rypie po bani ogolnie jak brałem to w jesieni - kumple mi odsupał troche i ogolnie na duży plus
*Doradca w Suplementacji **www.pajacyk.pl - Zaaapraszamy ***Nie wiesz jak stosować Suplementy? Napisz na Priva
*** EMERYTOWANY DORADCA W SUPLEMENTACJI ** kontakt GG 1844256
Znawca -
1140274924000
Kazam
Wysłana - 18 lutego 2006 16:10
to przesyp do pudelka po czyms innym co za problem... przeciez nikt ci nie bedzie zabieral tego do labolatorium i robil analizy skladowej...
SHOW ME A BIT OF RESPECT AND I'LL BE YOUR BEST FRIEND... SHOW ME A BIT OF DISRESPECT AND I'LL BE YOUR WORST ENEMY...
SEMPER FIDELIS... && SIŁA SYGNETU!
Ekspert -
1140275442000
miętki JASZCZOMP
Wysłana - 18 lutego 2006 17:40
ale on tego nie bedzie przepakowywał jak chce zamówić z fasta. zdr.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
Znawca -
1140280853000
SFD
Wysłana - 18 lutego 2006 17:43
hehhe sio do dzialu uzaleznienień
1140280985000
-Szoho-
Wysłana - 18 lutego 2006 19:04
Jak ostatnia potrafili zatrzymać DYNA-BURN firmy DYMATIKE jako sub. psychotropowe to ... , oni czasem potrafią zostawić aminokwasy na granicy bo mają wyraz Anabolic Firmula - a przepuścić m1t
*Doradca w Suplementacji **www.pajacyk.pl - Zaaapraszamy ***Nie wiesz jak stosować Suplementy? Napisz na Priva