Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1117 razy
słowa kluczowe: perfumy  latka 
Autor

Perfumy dla 17-latka ;)

LukeN1

Wysłana - 04 września 2009 23:25    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam, zastanawiam sie nad zakupem jakiegos perfumu, bedzie to moj 1-szy, troche czytalem na roznych forach, cena do ok 70zl, chce taki perfum ktory by podobal sie zarowno mi i rowiesniczka przypadl do gustu, zastanawiam sie nad:
- jamaica 2
- bruno banani
- ADIDAS ACTIVE BODIES CONCENTRATE
a moze cos innego ma to byc mlodziezowy perfum, mysle ze najlepszym wyborem bylaby puma jamaica 2
prosze o rozsadne wypowiedzi

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 września 2009 23:27 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

nikepro

Wysłana - 04 września 2009 23:27    Edytuj Cytuj
puma dobra jest ale np moim ulubionym perfumem i w rozsadnej cenie jest Mexx Pure life.

Powąchaj a nie bedziesz mógł odejsc :D a cena to 70 zł za 50ml w drogerii. Ale bardzo dobrze sie trzymają i długo.

npp

Wysłana - 05 września 2009 19:51    Edytuj Cytuj
Puma swietna jak dla mnie, co do mexxa to tego zapachu nie znam ale inne mi sie podobaly wiec z ciekawosci i tego sprawdze.

szyman11

Wysłana - 20 października 2009 14:33    Edytuj Cytuj
Dla 17 latka są najlepsze d&g sam 17 lat i mi sie spodobały szczerze polecam jak chcez to mam jedne 1302920

keval

Wysłana - 20 października 2009 15:35    Edytuj Cytuj
A może poprstu ten, który Ci się podoba. Jakby Ci napisali: Przemysławka, Woda Brzozowa albo Fiord to byś kupił ( dla niewiedzących najtańsze i dziadkowe wody kolońskie za 9zł)??? Tematów o tym były 100. Idź powąchaj, a jeżeli zalezy Ci na opinii rówieśniczek to poproś jakąś koleżankę, żeby pomogła ci wybrać...
A z powyższych to Bruno Banani najlepszy jak dla mnie..
Znawca -

LukeN1

Wysłana - 20 października 2009 20:19    Edytuj Cytuj
(patrzcie na date tematu), wybralem sie do najblizszej perfumerii i wybralem za 68 zł PUMA MAN 30 ml, dziewczynom sie podoba, nawet kumple mowia ze ładnie pachne spoko zapach

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Perfumy dla 17-latka ;)

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.