Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Pereziusz / Redukcja / "Powróce z popiołem po korone" / Blog

Pereziusz

Wysłana - 28 lipca 2009 14:36    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Pereziusz „Powróce z popiołem po korone”

Witam znowu, niektórzy mnie znają , niektórzy nie ;) Mniejsza o to, ważę 83 kg(dziś pomiar), po ciężkiej intensywnej pracy i wysiłku fizycznym, jak trwał cały czas od pamiętnej utraty wagi do kwietnia tego roku był cały czas zapierdziel na treningach i zawsze to jakoś sobie uzupełniałem.
Ale maj czerwiec lipiec, powoli opadałem na dno maj czerwiec były treningi ale mniej się do nich przykładałem więc waga z ok. 76,77kg skoczyła w porywach na 84. Wszystko po części związane z moją byłą dziewczyną, moja pierwsza to i trochę namieszała w moim życiu, wyssała wszystko i zostawiła, no ale tak to jest jak się zaufa nieodpowiedniej osobie. Zacząłem podpalać papierosy, pić więcej cały czerwiec był w rozsypce i połowa lipca, skleiłem się do kupy(trochę mi to zajęło), znowu zaczęło mi zależeć tak jak kiedyś gdy z radością i uśmiechem na ustach rozwalałem bariery które mnie ograniczały ;).

Cel i misja tego dziennika ?
Zgadnijcie? Utrata wagi bo jest zbyt duża, trenuje boks, polubiałem tą dziedzinę sportu, i będę musiał od października zmieścić się pod odpowiedni limit, Waga w której czuje się najsilniejszy i najszybszy, w której najlepiej śmigam ?? wydaje mi się że 79kg, tak więc cel tego dziennika to utrata wagi o 4 kg do 79kg w 2 miesiące, ewentualnie mniej. Drugi to przygotowanie fizyczne do sezonu, sekcja jarosławska boksu zapisze się do podkarpackiego związku bokserskiego, i będzie można śmigać na zawody, no ale najpierw trzeba coś włożyć od siebie ;).

Jak zamierzam to zrobić O.O ??
W tygodniowym planie zamierzam umieścić treningi boksu, od sierpnia zaczynają się na sekcji pierwszy lub drugi tydzień sierpnia, ale w sekcji przemyskiej, bo na wakacjach tutaj trenuje w rodzinnym mieście na studiach robię to w jarosławiu. Siłownia fbw 5x5 może lekko zmodyfikuję ;). I reszta bieganie, a dokładniej jak to będzie wyglądać ;).

6dni treningowych, z czego:
-3xboks
-2xsiłka (zacznę od małego pułapu i będę co tydzień dokładał)
-3xHIIT bieg (zacznę od 8 interwałów 40:20, 8 min biegu i co tydzień progres)
-1x trening sprinterski (będzie wyglądał tak 1km rozgrzewka 4x100m 5x50m 6x30m, 10x10m z nawrotem ;) i 1km rozbiegania)
-1x trening aerobowy biegowy na czczo (zacznę od 8km i co tydzień progres).

Dieta ?
Dziwne gdybym tego nie umieścił :D, ale powiem tak wiem mniej więcej czym się żywić i co jeść, więc będzie to mniej więcej 10 wskazówek żywnościowych, co jakiś czas będę dawał wypiski z jedzenia :P.

Wymiary
pas(pępek) 88
talia 86
Klatka 114
Udo 62
Łydka 42
Ramie 38
Przedramie 33

Proszę was o konstruktywną krytykę, i wsparcie ;) Wszelkie komentarze, krytyka, sugestie mile wskazane.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 28 lipca 2009 14:37 
W większości przypadków polecamy:

Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Pereziusz

Wysłana - 28 lipca 2009 14:37    Edytuj Cytuj

Fotki :/

Zmieniony przez - Pereziusz w dniu 2009-07-28 14:37:59

Zmieniony przez - Pereziusz w dniu 2009-07-28 14:38:10

Zmieniony przez - Pereziusz w dniu 2009-07-28 14:38:22

Zmieniony przez - Pereziusz w dniu 2009-07-28 14:38:40

Satreb

Wysłana - 28 lipca 2009 14:55    Edytuj Cytuj
Nogi dobrze wyglądają spalisz trochę fatu i będzie ogólnie dobrze.

Jak będzie wyglądał ten 2 dniowy plan treningowy? bo to trochę mało 3 dni byłoby fajnie ;)

Pain is temporary, pride is forever

kubcza

Wysłana - 28 lipca 2009 14:55    Edytuj Cytuj
powodzenia mamy podobne cele ;) tez chodzę na boks i chce "zamienić tłuszcz na mięśnie" trening wysoko poprzeka :D
ja dodam tyle ze mam fbl 12x3 i dużo potu się wylewa 5x5 nie ćwiczyłem jestem ciekawy wpiski
no to co powodzenia trenuj trenuj trenuj zdrowo jedz i na zawody :D
może kiedyś się spotkamy hehe

dziku05

Wysłana - 28 lipca 2009 14:56    Edytuj Cytuj
jedziesz na dwa dzienniki?

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
następna aktualizacja danych w profilu : Sierpień
[http://www.sfd.pl/-t541791.html] <--- obecny dziennik

kubcza

Wysłana - 28 lipca 2009 14:57    Edytuj Cytuj
Jak będzie wyglądał ten 2 dniowy plan treningowy? bo to trochę mało 3 dni byłoby fajnie ;) jak jego priorytetem jest boks to 2 dni spokojnie starczy !!!!!

Pereziusz

Wysłana - 28 lipca 2009 15:00    Edytuj Cytuj
dokładnie kubcza :D
tak jade na dwa dzienniki :P

barteklip9

Wysłana - 28 lipca 2009 15:05    Edytuj Cytuj
Powodzenia

śledzę Twoje dzienniki od poczatku i baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo duza przemiana na +

Nawet pamietam filmik, jak dawales z boskowania w worek a potem pisano Ci, ze boksujesz jak &quot;baba&quot; teraz juz tak chyba powiedziec nie moga

Pierdol wszystko co mówią na Twój temat...
Kulturystka jest całym Twoim życiem,Twoją pasją, której poświęcasz 24h na dobę.
Dzięki Tobie ten sport żyje i bądź z tego dumny...
Prędzej czy później osiągniesz swój cel tylko konsekwentnie do niego dąż

Pereziusz

Wysłana - 28 lipca 2009 16:46    Edytuj Cytuj
no raczej :D

filmik chyba z przed miesiąca, słaba jakość ale cóż poradzić :P, może zaprosze kumpla z kamerką raz to będzie lepsza :P. No na filmiku widać już roztrenowanie bardziej niż ciężki okres treningowy, wiem nad czym mam pracować, nad sierpami bo mi lewo idą. Jestem niższy to musze polegać głównie na półdystansie czyli sierpach i podbródkach. I nad sierpami musze więcej czasu przykuć, dobrze że już od sierpnia pod okiem trenera, ten lipiec tylko sam trenowałem, zawsze wole by profesjonalista mi zwrócił na coś uwagę. W sierpach głównie partole to że za długą trase lotu przebywają i łokcie za szybko unoszone do góry.

Zmieniony przez - Pereziusz w dniu 2009-07-28 17:29:04

kubcza

Wysłana - 29 lipca 2009 00:15    Edytuj Cytuj
nie no jak baba nie rób swoje :D będę wpadał zapraszam do siebie http://www.sfd.pl/blog%2Fjedziemy_po_mas%C4%99_i_kondycje-t512598-s8.html#post9 tutaj na tym dzienniku ćwiczę żeby spalić trochę fatu nabrać masy i kondycji żeby trener był dumny ale niestety przez wakacje nie mam boksu i po nich tez może ich nie być :(

grrubas

Wysłana - 29 lipca 2009 07:34    Edytuj Cytuj
o któż wrócił, chyba trochę zalało
będę śledził

Odpowiedzi jest na 7 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pereziusz / Redukcja / "Powróce z popiołem po korone" / Blog

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.