Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Pelling enzymatyczny!Uwaga na SogI ;)

broker19

Wysłana - 02 maja 2005 18:20    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam po raz kolejny od 2 dni jestem szczesliwym posiadaczem peelingu enzymatycznego Irena Eris do cery wrazliwej musze sie przyznac do tego ze juz od paru latek walcze z tradzikeim
No i jestem teraz w szczytowej formie(najmniej syfkow) juz pare razy uzyłem tego peelingu ale nie bardzo wiem czy dobrze robie bo nie widze zbytnich efektow.Mianowicie chodzi o zmywanie peelingu na opakowaniu jest napisan iz po kilku minutach trzeba go zmyc tonikiem ale robie to woda gdyz uzywam jednoczesnie kremu differin a na ulotce od tego kremu pisze zeby nie uzywac zadnych innych srodkow do cery tradzikowej podczas stosowania tego preparatu.W jaki inny sposob moge zmyc to a moze zmywanie jest dobre dziekuje za przeczytanie i czekam na odpowiedzi

daze do tego zeby byc wiekszym i silniejszym ale to nie wszystko co chce osiagnac siła lezy w słowie

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 maja 2005 18:27 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

broker19

Wysłana - 02 maja 2005 18:27    Edytuj Cytuj
pomyłka od 12 dni

daze do tego zeby byc wiekszym i silniejszym ale to nie wszystko co chce osiagnac siła lezy w słowie

Karolinkaa

Wysłana - 02 maja 2005 19:37    Edytuj Cytuj
Spoko możesz zmywac tonikiem a potem tonik wodą,jak chcesz:) To na pewno Ci nie zaszkodzi!!!Życze powodzenia!!!

broker19

Wysłana - 02 maja 2005 19:56    Edytuj Cytuj
dzieki masz soga

Karolinkaa

Wysłana - 02 maja 2005 20:13    Edytuj Cytuj
Hmm...będę musiała poszukać tego peelingu w drogerii,bo ja narazie używam maseczek oczyszczających,bo zawsze sie bałam,że peelingi strasznie podrażniają cerę.Aha polecam też robienie peelingów w salonie kosmetycznym,cera po nich jest gładka,ale trzeba je powtarzac raz na tydzień.Koszt ok.10 zł za zabieg.

broker19

Wysłana - 02 maja 2005 20:23    Edytuj Cytuj
ja mysle ze ten enzymatyczny jest wyjatkowo łagodny.Przedtem drobnoziarnistego i troche podrazniał a ten jest idealny koszt ok 16zł polecam !!!!!!!

broker19

Wysłana - 02 maja 2005 21:22    Edytuj Cytuj
Karolinka napisz do mnie jak mozesz na gg z gory dzieki papap

Karolinkaa

Wysłana - 04 maja 2005 10:30    Edytuj Cytuj
Broker o co chodzi ... hmm...

broker19

Wysłana - 04 maja 2005 22:07    Edytuj Cytuj
A tak chcem pogadac miec jakiegos specjaliste na swojej liscie kontaktow.Jak mozesz odezwij sie dziekuje pa

nioonia

Wysłana - 04 maja 2005 22:31    Edytuj Cytuj
Ja bym Ci polecala wizyte u kosmetyczki i kupno calej serii Ireny Eris bo naprawde dziala. a co do peelingu to mysle ze raz na jakis czas mozesz zmywac to tonikem a moze nawet zawsze tylko ze delikatnym i nie na tradzik bo moze to bedzie kolidowac z differinem(czy jakos tak?)
Specjalista -

broker19

Wysłana - 05 maja 2005 22:10    Edytuj Cytuj
posłucham sie rad karolinki i bede zmywał toniiem do cery tradzikowej a pozniej to zmyje woda jak narazie nie widze kolizji w przeciwnym wypadko odstawie ten tonik i kupie inny tak jak radzisz dziekuje :)

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pelling enzymatyczny!Uwaga na SogI ;)

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.