Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 4013 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Uroda
Peeling enzymatyczny 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: peeling enzymatyczny
Autor "Peeling enzymatyczny"   

SFD
 Wysłana - 14 czerwiec 2004 18:45        | zgłoś naruszenie regulaminu

Zamierzam sobie kupic peeling enzymatyczny, gdyz mam wrazliwa i naczynkowa skore. Chcialabym sie dowiedziec, ktore warto kupic, a ktorych nie. Nie chce kupic jakiegos bublu. Doradzcie mi. Piszcie jakich sami uzywacie. A co sadzicie o peelingu enzymatycznym z erisa pharmaceris N? Z gory wielkie dzieki. Pozdrawiam!

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 15 czerwiec 2004 13:48      [zgłoszenie]

Słyszałam że podobno dobry jest peeling enzymatyczny dermiki z aktywnymi enzymami. Poza tym na stronie z której zawsze zamawiam kosmetyki on sprzedaje się najlepiej z tego rodzaju peelingów.

przyznaj SOG'a

bienias
 Wysłana - 15 czerwiec 2004 13:57      [zgłoszenie]

dermiki jest faktycznie dobry ale cenowo odpada troche poza konkurencje.ja polecam ten co stosuje . Sorayi własnie do takiej skóry.jest bardzo delikatny zawiera dodatkowo aloes który łagodzi skóre i jest w miare skuteczny . 1x na tydzien i jestem szczesliwy.Cena też styka

<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>

przyznaj SOG'a

disik
 Wysłana - 14 październik 2004 11:24       [zgłoszenie]

aguś a z jakiej stronki kupujesz ?

[ [] N S T R |_| [ T | [] N
T | M E
A G A | N

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Peeling enzymatyczny

<< SUCHA SKÓRA - PORADA / Zaczerwienione, zmęczone oczy >>

Podobne: Pelling enzymatyczny!Uwaga na SogI ;) | wszystko o peelingach | Jak bezpiecznie zrobić peeling skóry twarzy i głowy w zaciszu domowym | Zineryt a Peeling | Trądzik - Peeling migdałowy | Domowy peeling

Warto przeczytać: jaki stack] | iron plus | po co tluszcz | ultimate nutrition crea/max | szczecin sporty walki | crea/max | ultimate nutrition crea max | !bling | energy drink tabletki mulsujace | "ekscesy sylwestrowe" | ekscesy sylwestrowe | sylwestrowe | kulki mocy | rower treningowy interwaly | metody podciaganie na drazku | decka z apteki | humavit slim var | 2 lata na koksie | skoki narciarskie 2010

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL