tak ogólnie to ja nie jestem za odzywkami kupnymi, wole metode domowa a mianowicie nalewam cieplej wody do miseczki wkladam tam kilka plasetrkow cytryny dodaje troszke oliwki do cialka dla dzieci jakies mydelko w plynie ... a nastepnie mocze w tym tak pazurki ... naprawde ta metoda dziala sama ja dosc czesto stosuje ... wlasnie w taki sposob odratowalam moje pazurki po tipsach....a i mozesz jeszcze kupic jedynie krem do rak i paznokci i po takiej kapieli nasmarowac mocno raczki i wlozyc na nie rekawiczki :) pozdrawiam
1162590649000
PsG17
Wysłana - 04 listopada 2006 13:42
a w tej wodzie to ile trzymac raczki ? i codziennie rozumiem ?
mozna tez olejkiem rycynowym posmarowac paznokcie i skore dookola paznokci i tak potrzymac okolo 10 min. rowniez dobrze by bylo stosowac takie cos 1-2 w tygodniu. jak juz sie spluka ciepla woda i mydelkiem ten olejek to posmarowac łapki kremem do rak i paznokci.jak wsiaknie kremik , to pomalowac odzywka , nawet niezle sa z avonu
i m p o s s i b l e i s n o t h i n g
Znawca -
1162663064000
searme
Wysłana - 04 listopada 2006 19:23
Jeszcze drożdze są świetne na paznokcie (można pić zalane gorącym mlekiem albo w formie tabletek, np. drovit), a także biotyna (w tabletkach).
"The wise win before the fight, while the ignorant fight to win."
1162664587000
sophita
Wysłana - 05 listopada 2006 19:35
ja trzymam okolo 5-10 minutek i oczywiscie codziennie pozniej mozna raz w tygodniu :>