logo
zamknij zamknij

Pasta rybno-serowa

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1699

0 5 0
napisał(a)
Squash1990
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 8 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 153
Składniki:
*2 opakowania serka wiejskiego najlepiej z mlekovity
*250g wędzonej ryby (bez ości)
*2 łyżeczki przecieru pomidorowego
*pęczek natki pietruszki
*sól i pieprz - do smaku

Przygotowania:
Serek wiejski i rybę zmiksować na jednolitą masę. Dodać przecier pomidorowy i pokrojoną natkę pietruszki. Doprawić solą i pieprzem - do smaku. Podawać z pieczywem białym lub razowym.
Krzysztof Piekarz
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
napisał(a)
donJAZYResko
Ekspert
Szacuny 129 Napisanych postów 7128 Wiek 29 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 24841
BTW i zdjęcie...

Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Soczysty kurczak - Danie obiadowe bez [T] [30 - 50 min]

Następny temat

jajecznica z parówką, szczypiorkiem i oliwkami

Co z tymi jajami?

Dlaczego nie należy myć mięsa przed gotowaniem?

Najczęstsze błędy żywieniowe

5 ćwiczeń core, które poprawią Twoja siłę

Marihuana: testosteron, zdrowie – a mięśnie

Deynn i Majewski nawiedzili Poznań!

Najbardziej znani i rozpoznawalni dietetycy w Polsce ( w dodatku przystojni)

16.09.2017 „KAMIENNA RZEŹBA 2017” W STRZEGOMIU - WYNIKI