Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 653 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Targowisko
Panasonic HDC- SX5 kamera cyfrowa full hd- warto!! 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: panasonic hdc kamera cyfrowa full warto
Autor "Panasonic HDC- SX5 kamera cyfrowa full hd- warto!!"   

tomasz_kg
 Wysłana - 17 październik 2008 14:08        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam serdecznie!

Sprzedaję nową kamerę FULL HD firmy Panasonic model HDC-SX5.
Zestaw zawiera:
-kamera panasonic HDC-SX5
-akumulator
-pilot
-pełne okablowanie
-ładowarka
-instrukcja

[color=red]Dodatkowo daję 2 karty SDHC o pojemności 8GB-łącznie 16GB co pomieści bardzo dużo materiału HD[/color]

KAMERA POSIADA POLSKIE MENU!!

Pełną specyfikację kamery mogą Państwo przeczytać na stronie Panasonica
[panasonic.pl/oferta.php?prod=3798]

Szczerze polecam ten model. Sam lubie sprzęt HD, więc korzystając z niej testowałem zarazem czy jest warta swych pieniędzy.

W zagranicznych testach zajęła 2 miejsce, ustąpiła tylko kamerze firmy SONY za 4000zł.
Obecnie w porównywarkach cenowych kamera jest dostępna od 2600zł(15października wysłałem zapytania do sklepów które oferują ten model, sklepy które sprzedawaly kamere poniżej 2600zł odpisywały iż kamery już nie mają i mieć nie będą).

Kamere wystawiłem również na allegro(by nie łamać regulaminu, nie podaje tutaj numeru aukcji) także jeśli ktoś chciałby kupić ode mnie kamere to prosze sie kontaktować, kamere odsprzedam, a aukcje usune.

Zmieniony przez - tomasz_kg w dniu 2008-10-17 14:09:26

Zmieniony przez - tomasz_kg w dniu 2009-03-08 14:04:59

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Panasonic HDC- SX5 kamera cyfrowa full hd- warto!!

<< KUPIE bcaa / Gryfy i obciążenia York ok 50kg >>

Podobne: Kto kupi?naprawde warto!!Okazja!! | Sprzedam nokię 7110 i panasonica g50 lub zamienię - korzystna oferta | KAWASAKI Z550 LTD - Super Chopper - Full DODATKÓW!!! | Play Station 2 full zestaw | LCD 42' Philips FULL HD 2199 zł KRAKÓW | odtwarzacz mp3 Panasonic 512 mb

Warto przeczytać: sqrwi | trening dla and1playe | dita dla kobiet | dieta ochudzajaca | plan 4 masa | jaka kreatyna do shock therapy | 1x mdrol, 1x epithin-e | 1x mdrol | zywokost | okeanos | odzwyki dla poczatkujacego | kreatyna przeciwwskazania | kreatyna przeciwskazania | 16 14 12 10 | kreatyna a bilako | kreatynai bilako | cell pump i bilako | ciaho394 | skoki narciarskie 2010

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL