Witam. Ja trenuję w Palestrze i muszę przyznać,że jestem zadowolony. Miła atmosfera, trningi o różnych godzinach-do wyboru.Jest sprzęt do robienia siłówki,ring, mata. Trener to kompetentna osoba. Polecam zajrzeć i przekonać się samemu
1197155582000
loot
Wysłana - 09 grudnia 2007 00:36
oo. dopiero dostałem powiadomkę. nie trenowałem tam - byłem tam tylko raz. mój znajomy tam trenuje. dobry klub.
1197156973000
vtserafin
Wysłana - 09 grudnia 2007 10:38
Znam ludzi którzy tam trenowali. Klub godny polecenia.
1197193114000
michal_r
Wysłana - 15 czerwca 2009 14:10
Siła PALESTRY to dobrzy zawodnicy oraz kilku naprawdę zaangażowanych i solidnych trenerów i instruktorów (Łukasz Rola, Bogdan Sawicki, Paweł Gierzyński, Wojciech Kosowski, Łukasz Brończyk, Kuba Lejwoda, Krzysztof Lipowski). Poza tym to bardzo specyficzne miejsce i klimat sali - atmosfera jak w prawdziwym fightclubie nie jak w fitness ;) Solidne wyposażenie w Klubie - worgi i gruszki bokserskie, profesjonalna mata, ring, sprzęt siłowy. Ludzie, którzy przychodzą na treningi są zżyci razem co też sprawia że lepiej się trenuje w takim miejscu. Pozdrawiam.
W Kłodzku rozpoczęła działalność filia Palestry - www.palestra.klodzko.pl <- więcej informacji... www.palestra.waw.pl <- Palestra Team w Warszawie.