Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 14022 razy
słowa kluczowe: pure  odzi 
Autor

PURE w Łodzi...

callao

Wysłana - 30 grudnia 2009 16:37    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam,

Jak wiadomo od 1.03.2010 w Łodzi startuje PURE Manufaktura.

http://www.purepoland.com

Jak myślicie przyjmie się?

Pozdro!

Zmieniony przez - callao w dniu 2009-12-30 16:38:23

Małe kroki - Wielkie rezultaty

Dieta to 24 godzinny trening

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 30 grudnia 2009 20:59 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 30 grudnia 2009 20:59    Edytuj Cytuj
Z tego co rozmawialem z przedstawicielem tej silowni w manufakturze to juz maja okolo 200 zapisanych osob . Duzy poziom bedzie prezentowala ta silownia . Pod wzgledem ekskluzywnosci bedzie przebijac wszystkie inne lodzkie silownie . Ale jak wiadomo czasem inne duzo mniej wyposazone silownie maja swoj klimat ktory do nich przyciaga .

art.kam

Wysłana - 16 marca 2010 20:35    Edytuj Cytuj
Odświeżam kotleta. Od wczoraj otwarta, jakie macie sugestie?

Malagant

Wysłana - 16 marca 2010 21:27    Edytuj Cytuj
mam nadzieje ze w lodzi bedzie ok bo czytalem opinie o pure w innych miastach i przerazajaca wiekszosc jest negatywna

karol_lodz

Wysłana - 16 marca 2010 23:42    Edytuj Cytuj
Myśle że to bedzie przerost formy nad treścią i pewnie ceny małe też nie będą... no ale zobaczymy.

--- VIDE CUL FIDE ---

-- No Pain No Gain --

Malagant

Wysłana - 17 marca 2010 15:00    Edytuj Cytuj
kumpel byl zobaczyc.sprzet stoi jeden obok drugiego.podobno strasznie ciasno.spytal sie o ceny to laska z recepcji nie udzielila mu informacji tylko kazala czekac na konsultanta

art.kam

Wysłana - 18 marca 2010 13:31    Edytuj Cytuj
no to cenki jesli sie nie myle 50 zł za caly dzien, karnet 220 zl, w promocji byly wczesniej wyprzedawane karnety po 145, nastepnie po 135 zl.
fakt jest ciasnawo, zobaczymy dalsze opinie... juz raz uslyszalem ze LANS...

Deutero

Wysłana - 18 marca 2010 16:12    Edytuj Cytuj
Jeśli chodzi o PURE to jedna wielka porażka!!! Ten w Łodzi w Manufakturze.
Niestety kupiłem "kota w worku". Obiecali dwie sale fitness, tia są dwie salki
fitness!!! Małe i bez rewelacji. Obiecali super sprzęt CARDIO, tia jest, ale nie
dodali że odstępy między maszynami będą od 5 do 10cm!!! Trenując ze swoim
pulsometrem jeszcze pół biedy bo tętno mam w zegarku, ale przy okazji moje tętno
jest na 4 maszynach wokoło mnie) REWELACJA. Nikt nie jest pewien czy to jego HR.
Miały być wiosła, no będą podobno, ale chyba na suficie, lub w szatni bo nie ma
tam nawet kawałka wolnego miejsca!
Przed i po treningu by się porozciągać trzeba poprosić kogoś z obsługi by cię
"przypilnował" na sali fitness jeśli jest wolna, bo samemu za szybę wejść nie
można, żenada!NIe ma ani poręczy ani drabinek!!! Sprzęt siłowy daje radę,
wszechstronny, duży wybór, lecz odstępy dosłownie na żyletkę pomiędzy maszynami.

Teraz najlepsze!!! By dostać się do szatni trzeba przebrnąć przez cały klub,
przez całą siłownie, pomiędzy ćwiczące osoby, w brudnych butach, z piachem i
innymi ciekawymi rzeczami pod podeszwą. Rewelacja.

Kolejną masakrą jest tam kadra, ludzie chyba z łapanki z rynku z manufaktury!
Osoby z fitnessu podobno spoko,ale klocki ("samozwańczy trenerzy personalni" )
to jakaś pomyłka. Negują Twój trening!!! Mam problem z lewą łopatką, więc
wykonuję ćwiczenia na stabilizację łopatki, a tu magle podbiega jakiś Krzysiek i
mówi " co ty robisz! szkoda czasu, lepiej zrób to co Ci się przyda", wyrywa mi z
ręki rączkę, wciska drążek i każe robić ćwiczenia na biceps (dwugłowy ramienia),
oczywiście mu nie przerywam by się może czegoś fajnego dowiedzieć :) TRAGEDIA!!!

Ich wiedza jest oszałamiająca! Kolega mówi, że na BOSU jeden mówi CYCEK :) heh
no tak BOSU i cycek to jest to.

W sałnie suchej panuje oszałamiająca temperatura 79 stopni Celsiusza.
Generalnie nasrane tyle sprzętu na tak małej powierzchni, że to aż traci cały urok.

Czytałem o sali tylko dla kobiet. Tak oczywiście jest, ale wielkości jak
toaleta, lub kuchnia w bloku hehe. Porażka. Miejsca nieco więcej przy mijaniu
się z inną osobą niż w pociągu PKP IC.

Rezygnuję, mam na to całe szczęście 10 dni.
A miało być tak pięknie :)

art.kam

Wysłana - 18 marca 2010 16:37    Edytuj Cytuj
jeszcze nie neguje tylko sobie czytam... jeśli chodzi o miejsce wokoło sprzętu to fakt, jest tak mało ze jeśli ktoś spadnie z bieżni to nawet polecieć nie ma gdzie... chyba że szukamy bliskości...z szatnią faktycznie beznadziejne rozwiązanie... hm. LIFE IS PURE?... zobaczymy jak się temat dalej rozwinie.

BodyLine TRENER

Wysłana - 18 marca 2010 17:53    Edytuj Cytuj
Zawsze znajdą się maruderzy.Moim zdaniem takiego klubu w Łodzi nie było,nie ma i długo nie będzie.Sprzęt jest dokładnie taki sam,na jakim trenują jednostki militarne USA.Wartość jednej bieżni przekaracza,wartość mojego samochodu,a jest ich ok. 25(nie liczyłem).Nigdy w życiu nie robiłem tak udanych treningów.Sprzęt najwyższej klasy,a to,że nie mozna wejść na salę fitness samemu,to żadna żenada,tylko względy bezpieczeństwa i utrzymania porządku w klubie.Takich szatni i toalet,wiele osób nie ma we własnym domu.Oczywiście w tym tygodniu otwarcie,więc jest wielki bum,zwłaszcza,że jest już ok. 1500 zapisanych klubowiczów.W naszej kadrze nie ma,żadnego Krzyśka,a jeśli trenerzy są z "łapanki",to znaczy,że ja też jestem takim "Krzysiem,co się kręci i pomóc nie potrafi".Jeśli ktoś wątpi w to co napisałem,zapraszam podczas mojej zmiany i jeśli nie będę miał w tym czasie treningu personalnego,chętnie pokażę cały klub.
Kolego Deutero,widzę,że jesteś wyjątkowo barwną postacią,o wielu twarzachNa samym SFD masz 28 nicków.Jesteś zatem bardzo wiarygodny w swojej opiniiPozdrawiam.

Zmieniony przez - BodyLine w dniu 2010-03-18 20:13:15

Deutero

Wysłana - 18 marca 2010 21:54    Edytuj Cytuj
Oczywiście sprzęt jest fajny, szatnie ładne, jest ciepła i zimna woda pod prysznicem... ale nie o to chodzi. W przedsprzedaży mówiono o rewelacji, same och i ach! Lecz do och i ach dużo mu brakuje!!!
We Wrocku, W-wie, Poznaniu... są fajniejsze kluby. Chodzi mi o aranżację wnętrz, rozłożenie maszyn, układ maszyn i miejsce do wszechstronnego treningu. Nie każdy lubi przerzucać tonę żelastwa, i nie każdy lubi trening cardio. Trzeba jednak dobrze się rozgrzać, przygotować, rozciągnąć, a nie ma tam miejsca na takie rzeczy! Oczywiście korzystam wtedy z gryfu na suwnicy lub innej maszyny by się porozciągać jak salka fitness jest zajęta, ale często ktoś chce na tej suwnicy ćwiczyć i mi, a ja jemu przeszkadza. Nie ma tam spokoju i komfortu. Masówka i przemiał a nie klimat.

Mistrzostwem jest robienie brzuszków na BOSU ("cycku" według trenera z Pure) przy drzwiach od sali fitness i na lini marszu dziesiątek ludzi do szatni. Istna synchronizacja i refleks by kogoś nie kopnąć (dwa razy prawie przycelowałem kogoś, w tym raz pracownicę z recepcji jak oprowadzała ludzi, gadając szła przed siebie pewna że to ja zatrzymam ruch w połowie unoszenia nóg).

Co do pomocy trenerów to oczywiście jest potrzebna ich rada, ale nie negowanie i podważanie treningów innych osób!!! Na siłę próbują znaleźć ludzi na treningi personalne, lecz nie tędy droga (pewnie mają z tego parę groszy bo trening kosztuje 130zł. Ja osobiście przed takim treningiem sam bym zrobił wywiad z potencjalnym trenerem jakie ma wykształcenie i wiedzę bo o takich kwiatkach słyszałem że głowa mała). Dać komuś 130 zł to nie sztuka. Lekarz specjalista bierze mniej za wizytę a jaką ma wiedzę?!

Każdy sam zdecyduje czy lubi ćwiczyć w takich warunkach, czy woli bardziej cieplejszą i spokojniejszą atmosferę. Jak dla mnie to porażka i wielu moich znajomych podziela moje zdanie i się już wypisało, albo się wypiszą. Kto lubi lanserkę to tam mu się spodoba. Kto przychodzi tylko by targać klocki da sobie radę. Kto lubi biegać na bieżni jak chomik w klatce to się ucieszy.
A tego kolesia z siłowni dorwę i zobaczę jak ma na imię bo może przekręciłem w tym hałasie.

Odpowiedzi jest na 9 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

PURE w Łodzi...

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.