wczoraj ogladalem program TiVi Sekcja na TV4 w ktorym wystepowal pudzian i zapytany o to czy chce sprobowac jakiegos innego sportu odpowiedzial ze zawsze fascynowaly go sztuki walki(nie sprecyzowal jakie) i mowil ze wkrotce sprubuje tego sportu i bedziemy mogli go zobaczyc na ringu!!! Co wy na to???? szczerze mowiac to niechcialbym sie z nim spotkac na ringu
Ja na razie to chcę go zobaczyć jak zatańczy na lodzie Pudzian coraz więcej bierze udział w imprezach niezwiązanych ze zdobywaniem sławy: Bicie Rekordu, Tańczenie na lodzie, ty mówisz że sztuki walki.... Oby to nic nie zmieniło w jego wynikach w Strong Man, bo konkurenci nie śpią
Pudzian trenuje karate od wielu lat wiec coś tam umieć powinien...ale na zawojowanie świata to mu szans nie daje... PS: Był już jeden taki strongman co to za SW się wziął,Gościcki się nazywa,podobno nawet pokonał Kornackiego(były mistrz Polski w kb w low kicku i zdobywca pucharu Polski)...
Ja widziałem jedną jego walke z D.Trólką i tam nie za wiele pokazał...
"Chwila która trwa,może być najlepszą z Twoich chwil"
www.pajacyk.pl www.kundelpolski.pl
1198410905000
MMA_Wrocek
Wysłana - 23 grudnia 2007 13:04
+ 7 lat Boksu.
MMA sports !!
1198411481000
polaco_92
Wysłana - 23 grudnia 2007 13:13
wątpię żeby Pudzian wszedł na ringi żeby wo gule sie z kimś bil...
Z tego co mi sie zdaje, to sa powtorki tego programu - sprzed 2 albo 3 lat. Pamietam, ze chyba wlasnie 2 lata temu na TV4 ogladalam ten program i Pudzian mowil o tym, ze moze bedzie go mozna zobaczyc na ringu...
Sometimes the one thing that you're looking for will be the one thing you can't see