jade tydzien 8 od poniedziałku przymierzam się do paru rekordów
MC i siad
mc 205 siad 180 głęboko
reszta raczej po prostu powtórze treningi
jak widzisz te tygodnie ? bo patrząc na siebie boję się że znikne i raczej nei wchodziłbym na niskie węgle potem a został na tych ~100 dziennie + interwały 20-25 min + cardio 40-45 + treningi AM PM
barki są trafione w 100% kaptury także
klatka średnio ale dam szanse jeszcze tydzien
www.body-factory.pl www.sdw.pl
1266149955000
puma666
Wysłana - 14 lutego 2010 13:26
Rekordy trzeba podbic. 8 tydzien to bardzo dobry moment. Z weglami - tu juz trzeba bedzie unormowac. Jakas wulgarniejsza odmiane CC damy bo na standard to juz za pozno. Dwie fale ladowania i wysycania wegli w tygodniu w trybie dnia liczonym na dwie czesci a nie na jeden [dietetycznie i treningowo].
Forma - powiem szczerze jest dobrze. Grzbiet ok, barki - z nimi to nigdy nie bylo problemu, a przedluzona seria dobrze na ciebie dziala. Klatka jest problemowa. Tu na bank jest jakis problem w kontrakcji miesnia. Tylko atak objetosciowy - a potem po zawodach pod warsztat przeswietlenie/usg/a nawet i neurolog. Tam cos jest. Calkiem mozliwe ze zwezenie zyl, wrodzony ucisk lub jakies przykurcze stale, najmniejszej nawet partii miesniowej. Kiedy wspominalem ci o akupunkturze - to nie byl zart. To nie musi byc cos wielkiego - jakis mikroproblem ktory hamuje progress. Sila idzie - tu albo cos zawodzi od strony mechanicznej, albo nerwowej albo w ukrwieniu.
wycisk wąski na triceps łykam tam chyba więcej jak na skosie
muszę nagrać treningi góry to obczaisz ustawienia mamy ostatni tydzien na poprawki w kolejnym planie
jak widać chyba nie za bardzo dobrałem rozstaw ale wogóle słabo się czułem w tym ćwiczeniu klatkę czułem od mega rozciągnięcia do 1/2 ruchy mniej więcej ale i tak było to dziwne...
w 1 członie nie czułem dramatycznej pracy czegokolwiek , rozstaw ciut szerszy niż barkowy + łokcie do zewnątrz + spięte łopatki + nie prostowanie łokci + dopinanie klatki = izolacja
przy kombinacjach było gorzej
w 2 członie cały czas praktycznie czułem górę klatki i było siii
w 3 członie pracowałem środkiem i dołem
staralem się pamiętać o lopatkach i "myslami" włożyłem tam kartkę papieru
zrobiłem 6-9 serii MDS nie pamietam dokładnie 10+10+6 aż do 10+4+2
D Cardio 40 min bieżnia pochylenie 10 prędkość 6 tętno 138
www.body-factory.pl www.sdw.pl
1266248550000
puma666
Wysłana - 16 lutego 2010 07:16
Jak nogi dzis ? Ladnie poszlo wczoraj.
PM na wieczor:
Mechanicznie kombinowana seria.
Pierwsze 3 serie - skos 45 stopni Nastepne 3 serie - skos 30 stopni Nastepne 3 serie - skos 15 stopni Nastepne 3 serie - skos 0 stopni [plaska] Nastepne 3 serie - skos - 15 stopni
Reguluj lawkee talerzami pod sztanga. Wazne byc zaliczyl wszystkie piec.
Robisz wycisk sztanga - ale typowy powerlifterski. Przedramie zawsze pionowe, sztanga na dol klatki lub pod, a rozstaw idealnie na szerokosc barkow. Lokcie pracuja przod-tyl, nie na boki, nie na skos. Prawde mowiac, ciezar mozesz zmieniac co 3 serie. Wazne by wytrzepac po 10 powtorzen w kazdej serii.
Drugie cwiczenie to przenoszenie.
Zmieniony przez - puma666 w dniu 2010-02-16 07:17:19