lepiej , łatwiej , głębiej , dynamiczniej niż w zeszłym tygodniu stał za mna Artur więc sprawiedliwie oceniał. Był zapas , odpuszczam na przyszły tydzien spokojnie
dzisiaj naciągnąłem solidnie kaprut przy rack pullu zaczęło się to circa 2 tygodnie temu , dzisiaj zmęczenie materiału osiągnęło zenit przy lwdwo 270 kg
po treningu od razu zaliczyłem 45 min u masażystki jednak szyją cięzko sięrusza
edt ale trening dokończyłem tzn wiosła i wyciski
oceniając poniższe foto widze za duże ramiona za małe barki poszła klata do przodu ale dalej mocno tzreba ją tyrać!
Zmieniony przez - niwix w dniu 2009-12-12 23:22:35
E Ośle wspięcia 10*5+5+5 ( palca zewnąrz / wewnątrz / neutralnie ) /nie zrobiłem szyja bolała
po treningu 45 min ekstra masażu
www.body-factory.pl www.sdw.pl
1260744817000
niwix SDW Team
Wysłana - 14 grudnia 2009 00:17
robie zamówienie supli z ju es a
coś ciekawego ?
fosfadylseryne chce wziąć na kortyzola
1260746225000
puma666
Wysłana - 14 grudnia 2009 05:14
Plan jest taki.
Robisz dokladnie jeszcze raz ten sam tydzien.
Ale eliminujesz cwiczenia ktore moga przyczynic sie do kontuzji. Ostatni tydzien. Dalej 100% w klatce ale juz 50% tego co w grzbiecie. Sama smietanka. Skup sie na mindmuscle w grzbiecie, ale nie szarzuj juz.
Klata dostala poteznie w kosc. Widze znaczna roznice. Lanie ci ja wypelnino na taki przedzial czasu jaki mamy.
Cwiczysz albo do konca tygodnia, albo do momentu w ktorym organizm powie dosc.
Nie ukrywam, normalny forumowicz po takich przyrostach i efektach dodatkowych przerwalby juz program i dostal inny.
Widze tu jeszcze 3 potezne treningi, ale jak pisalem, klatka tak, ale grzbiet ostroznie.
Klatka jak nie twoja, ale dobrego pozowanego ujecia grzbietu - nie widzialem ani jednego.
Po tym - tydzien klasycznego splitu. Pozniej proponuje specke barki/ramiona, ale z pelnym dniem na grzbiet, pelnym na klatke i pelnym na nogi.
Barki/ramiona Nogi Barki/ramiona off klatka grzbiet off
Co do hardcorowych supli - znasz moje zdanie...
Po tej drugiej specce - jechalbym juz AM/PM do konca + systemy energetyczne.
Chyba ze w 2 specce widzisz juz 2 dni w ktorym podolalbys am/pm.
Zmieniony przez - puma666 w dniu 2009-12-14 05:22:42
tak bym to widział szefie tłusty jestem jak na standardy sceniczne i pora się za to brac powoli
Plan jest taki. Robisz dokladnie jeszcze raz ten sam tydzien. Ale eliminujesz cwiczenia ktore moga przyczynic sie do kontuzji. Ostatni tydzien. Dalej 100% w klatce ale juz 50% tego co w grzbiecie. Sama smietanka. Skup sie na mindmuscle w grzbiecie, ale nie szarzuj juz.
OK
Klata dostala poteznie w kosc. Widze znaczna roznice. Lanie ci ja wypelnino na taki przedzial czasu jaki mamy. Cwiczysz albo do konca tygodnia, albo do momentu w ktorym organizm powie dosc.
OK
Nie ukrywam, normalny forumowicz po takich przyrostach i efektach dodatkowych przerwalby juz program i dostal inny. Widze tu jeszcze 3 potezne treningi, ale jak pisalem, klatka tak, ale grzbiet ostroznie.
nogi też lekko ? ( ciągi )
Klatka jak nie twoja, ale dobrego pozowanego ujecia grzbietu - nie widzialem ani jednego.
będzie !
Po tym - tydzien klasycznego splitu. Pozniej proponuje specke barki/ramiona, ale z pelnym dniem na grzbiet, pelnym na klatke i pelnym na nogi. za mało czasu szefie ! wg mnie
Barki/ramiona Nogi Barki/ramiona off klatka grzbiet off nie widze sensu robienia ramion ażtyle ! i tak sąza duże względem niektórych partii !
Co do hardcorowych supli - znasz moje zdanie... dogadamy się jakoś muszę cokolwiek dorzucić bo to niestety nie jest spacer po parku ale wojna na całego i to nierówna...
Po tej drugiej specce - jechalbym juz AM/PM do konca + systemy energetyczne.
odpuszczamy GJF ?
Chyba ze w 2 specce widzisz juz 2 dni w ktorym podolalbys am/pm.
mówisz dni ja ustawiam luźno prace albo wolne... dam rade na święta nie wyjeżdżam ani nic więc spokojnie
zapomniałem napisać że zmieniłem miske nie bawiłem się ostatnio w rotacje węgli... codziennie to samo i większe porcje zamiast 100-> 200 gr owsianki więcej jabłuszek więcej białka
aktualnie
b t ww kcal 409,6 110,1 364,6 4207
to moje minimum do tego dojadam często białko i nieraz 1/2 - cały słoik masła orzechowego %)
1260780385000
puma666
Wysłana - 14 grudnia 2009 10:15
Czyli wracamy do poprzedniego planu.
Jedziesz tydzien tym, a potem odrazu na swoja zindywidualizwana wersje GJF.
Plan jest. Mam dla ciebie "twoj wlasny" GJF juz od dluzszego czasu. Liczylem w nocy tygodnie i wyszlo mi ze bedzie czas na specke. Inna sprawa ze ta specke mozna pozniej w trakcie GJF upchac.
Sory ze nie dzwonilem, ale z lekka zdycha. Nie przespana noc + alergia.