1 żeby wyciąc się do zawodów potrzebuje 16 tygodni diety zamiast 12 wg mnie , i osttaniego okresu nisko ww zamiast ładowania węgli jak ostatnio + odwodnienia
4 idea carb cycling może się sprawdzić powolne dorzucanie cardio także
5 układ treningu gdzie mam klatka wolne klatka troche mi nie pasuje , często jest tak że akurat w dzien wolny mam chęć / energie do treningu której żal nie wykorzystać , tutaj mam wymuszony dzien wolny
6 wkurza mnie ta choroba zamiast 21 tygodni mamy 19 z czego 16 tyg przed musimy mysleć o cardio tłuszczu a minimum 13 przed zacząc mocno dietować , 1 tydzien = odwodnienie 6 tygodni na poprawe klaty pleców i łydek + detali i zabawa w detale z naciskiem na tłuszcz przez kolejnych 12 tydzien 13`ty to tylko odwodnienie i ładowanie ww
7 jestem głodny treningów
to tak na luźno chyba tyle
Zmieniony przez - niwix w dniu 2009-11-17 00:53:01
Zmieniony przez - niwix w dniu 2009-11-17 00:53:53
stanowczo jutro kończe antybiotyk jak jutro bym odpukac nie poszedł , ide w piątek i w weekend ruszamy ze zdwojona mocą od zaległych treningów od pn wracamy na swoje tory z minimum przerw
www.body-factory.pl www.sdw.pl
1258579698000
puma666
Wysłana - 19 listopada 2009 07:45
Plany czekaja, program jest. Wszystko poukladane, czeka na zdrowego byka.
1 żeby wyciąc się do zawodów potrzebuje 16 tygodni diety zamiast 12 wg mnie , i osttaniego okresu nisko ww zamiast ładowania węgli jak ostatnio + odwodnienia
Mozemy pociac program redukcji na inne fragmenty. Ale bedzie element ryzyka. Tak czy siak - w identycznej formie jak ostatnio napewno nie zrobimy pamietajac reakcje na koncowy carb loading.
5 układ treningu gdzie mam klatka wolne klatka troche mi nie pasuje , często jest tak że akurat w dzien wolny mam chęć / energie do treningu której żal nie wykorzystać , tutaj mam wymuszony dzien wolny
Tu jest wlasnie problem. Bo nie ma czego tam wsadzic. Majac 3 dni klatka/grzbiet i 2 dni treningowe inne, z czystej matmy wynika ze musi byc raz k/g off k/g.
Ja wiem ze chcialbys tam brzuch wsadzic - ale nie ma takiej opcji.
6 wkurza mnie ta choroba zamiast 21 tygodni mamy 19 z czego 16 tyg przed musimy mysleć o cardio tłuszczu a minimum 13 przed zacząc mocno dietować , 1 tydzien = odwodnienie 6 tygodni na poprawe klaty pleców i łydek + detali i zabawa w detale z naciskiem na tłuszcz przez kolejnych 12 tydzien 13`ty to tylko odwodnienie i ładowanie ww
3 tygodnie ciagniemy teraz na powaznie specke czy sie wali czy sie pali. Wchodzimy potem na GJF zmienione. 2 tygodnie z grubej rury zgodnie z planem, potem moze powtorzylbym specke w formie redukcyjnej. Potem ze dwa wydajne mikrocykle 2 tygodniowe zgodnie z christianem - a potem juz mega redukca + szlify objetosciowe by sztucie powiekszyc ci klate na czas debiutow.
Niwix - moja wypasiona komorka z najnowszym windowsem, twardzielem 30 gigowym i morzem innych bajerow ma jedna wade - zawiesza sie przy odbieraniu MMS :) Lepiej maila z jpg - sprawdze od reki. Takze nie widzialem co wyslales.