Rozpuszczalnosc:bardzo dobra. Smak-ohyda w życiu nie piłem takiego syfu.Z woda klapa,z mlekiem to juz wogole,ale woda+cukier jakos jeszcze ujdzie.Jak szedłem spac i myslałem ze rano bede musiał wypic te rzygi spac mi sie odechciewało
Zmieniony przez - nolvadex40 w dniu 2009-05-16 15:49:35
1242481761000
jabolcokk A.Jabłoński
Wysłana - 16 maja 2009 15:51
Zrobiłem ten test za własne pieniądze.
Opinia Obiektywna, pare lat temu może gorzej się rozpuszczało (Moje Pierwsze białko ponad 6 lat temu zjadłem go z 10 KG) teraz jest Super.
Pozdrawiam Konkurencje
Zmieniony przez - jabolcokk w dniu 2009-05-16 15:59:33
Hm... Smakowo nie jest złe, miałem też czekolade. Z mlekiem za***iste a z wodą różnie bywało, ale smak jest taki, który można pić w miarę długo nie jest jakiś kozacki może, ale też nie ląduje w kiblu ogólnie na plus, tylko ten osad zostający w szejkerze..
pomogłem?? daj soga %)
1242491340000
jabolcokk A.Jabłoński
Wysłana - 16 maja 2009 18:52
2 porcje własnie wypiłem jest dobrze jak bede pił 3 to zrobie zdjęcie po wypicu czy się coś osadza.
Myślę że w takiej promocji co teraz jest 2,5 kg + 1kg Gratis Bardzo się Opłaca 154,9 zł
Ok Wypiłem 3 Porcje i tak zaczałem powoli pić i "delektować się" czuć białko pszeniczne ale wchodzi dobrze. Osadu po wypiciu jest mało
Fotki:
W trakcje Picia :
Po Wypiciu :
Teraz moje zdanie jeśli ktoś nie ma pieiędzy na Koncentraty , Izolaty to może to wziąść. Smakowo Oceniam na 3 na 5.
Pozdrawiam
EDIT: SĄ BĄKI heheh ale dziś zjadłem 2 x 40 gram Whey Protein i 3 x 40 gram Protein 80, Batona Proteinowego, Płatki Owsiane 200 gram. Ale Fakt Faktem są bąki.
Pozdrawiam hehe
Zmieniony przez - jabolcokk w dniu 2009-05-16 20:24:33
smak: pije z woda, bo z mlekiem jest dla mnie za slodkie;
rozpuszczalnosc: z mlekiem cacy, ale z woda slabo - duzo syfow na szejkerze zostaje, piana przy opadaniu gestnieje i trzeba ja jeszcze raz rozmieszac;
baki: moge z czystym sumieniem stwierdzic, ze to bialo ich nie powoduje, bo pije zawsze 1 raz dziennie na 1 sniadanie zaraz po wstaniu, czyli na pusty zoladek;
only a king would do anything to protect the kingdom