Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 2331 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Doping - zdjęcia
PROPIOBOL ALCHEMIA nowy design 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: propiobol alchemia nowy design
Autor "PROPIOBOL ALCHEMIA nowy design"   

Ram
 Wysłana - 2 marzec 2009 18:59        | zgłoś naruszenie regulaminu

Testujemy nowego propa z alchemii, jak na razie po paru dniach libido mocno do przodu także jest ok, nawet aż za bardzo

.

przyznaj SOG'a

Ram
 Wysłana - 2 marzec 2009 19:00      [zgłoszenie]

...

.

przyznaj SOG'a

Ram
 Wysłana - 2 marzec 2009 19:01      [zgłoszenie]

...

.

przyznaj SOG'a

globkop64
 Wysłana - 2 marzec 2009 21:55      [zgłoszenie]

libido nigdy za bardzo hihi ! tylko musisz miec pod reka swoja kobiete

moj synek (10lat) do mnie: tato, badz wielki!!! majac dzieci, wspaniala, sexowna zone i poukladane finanse:
daje ognia i celuje na: waga:104-106 / ramie:46-48 / talia:86-88cm / udo:70-72
a maxy mam w pizdzie, wazne, ze swoja zone na 1 rece podnosze!!!

przyznaj SOG'a

fortdodge
 Wysłana - 2 marzec 2009 22:53      [zgłoszenie]

Ja to bym przetestował sterylnosc Alchemi.

przyznaj SOG'a

Tiyey
 Wysłana - 3 marzec 2009 01:24      [zgłoszenie]

jak tutaj się wrzuca zdjęcia? to pokażę Wam jeszcze innego propa z alchemii, ktorego sam pierwszy raz na oczy widzę a różni się od tego tutaj i od starszej alchemii

Edit: Sorry nie zauwazylem ze ktos juz wstawil zdjęcia takiego propa w innym temacie, jak na razie zbiera negatywne opinie, zobaczymy za jakiś czas.

A tak na marginesie to i tak mógłby ktoś w skrócie napisać jak się zdjęcia wstawia albo jakiś link do instrukcji o ile taka jest tu na forum.. Pozdrawiam

Zmieniony przez - Tiyey w dniu 2009-03-03 01:34:43

przyznaj SOG'a

globkop64
 Wysłana - 3 marzec 2009 08:29      [zgłoszenie]

wyglad spoko poczekamy na opinie

Zmieniony przez - globkop64 w dniu 2009-03-03 08:52:53

moj synek (10lat) do mnie: tato, badz wielki!!! majac dzieci, wspaniala, sexowna zone i poukladane finanse:

przyznaj SOG'a

markus7
 Wysłana - 3 marzec 2009 10:15      [zgłoszenie]

Ostatnio ostro lansuje się nową Alchemię, ja bym tego dziadostwa nie tknął jest wiele pewniejszych środków szczególnie jeśli chodzi o propionat(apteka!!)

przyznaj SOG'a

fortdodge
 Wysłana - 3 marzec 2009 11:18      [zgłoszenie]

Po tym jak było pokazane w jakich warunkach to było robione mówie dla alchemi ,dzieki.

przyznaj SOG'a

globkop64
 Wysłana - 3 marzec 2009 11:19      [zgłoszenie]

apteka apteka. masz racje. ale undery jakos daja rade bo 90% ludzi laduje undery i rosnie i nie ma zakazen wiec jakos tam jest z tym stezeniem i czystoscia. pamietaj 1 rzecz. jest coraz wiecej underow na rynku i kolesie co produkuja zaczynaja walczyc z konkurencja obnizaniem ceny i wlasnie jakoscia w tym sterylnoscia i moca. i moze sie okazac, ze powstanie taka alchemia, zrobi za***iste zabezpieczenia i zdobedzie rynek i bedzie chwalona za jakosc i cene. prawo rynku, wygrywa ten co ma najlepsza jakosc i zayebsity marketing

edit: dla mnie wyglad tej alchemii jest kozacki, schludie zrobiony. nie wiem czy to AL na butli to naklejka czy wtopiony napis. fajna sprawa, zawsze utrudnienie dla kogos kto nie ma inwencji i nie potrafi wymyslec swojego srodka tylko zgapia z kogos. widzialem u siebie juz te butle w Hiszpanii ale nie mialem jeszcze w reku. podobaja mi sie jak ktos podchodzi do mocy i sterylnosci tak jak do wygladau to bedzie dobrze i zdobedzie ludzi

Zmieniony przez - globkop64 w dniu 2009-03-03 11:48:18

przyznaj SOG'a

Ram
 Wysłana - 3 marzec 2009 11:49      [zgłoszenie]

globkop64 - AL jest wybite na butli, nie jest to żadna naklejka, naprawdę robi bardzo dobre wrażenie.
Apteka apteką, fakt, ale pamiętacie ostatnią aferę ze strzykawkami z paprochami w środku?:)

.

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 4 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

PROPIOBOL ALCHEMIA nowy design

Strony: 1 2 3 4

<< PROPIOBOL ALCHEMIA / Elite Fitness, czy ktos zna? >>

Podobne: METANABOL 5mg x 20tbl JELFA (new design) | OMNADREN 250mg x 5amp JELFA (new design) | Omka New Design - To Już Chyba 100 % Wałek! | Stanabol alchemia | Propiobol Alchemia. | Prolongatum 100mg x 5amp JELFA new design

Warto przeczytać: chleb niały vs ciemny | SW a FBW | martwy ciąg jak | supeanabolon przyrosty | man body octane clout | superanabolon przyrosty | Vibro therm belt | cykliczność jesień | cykliczność jesień/zima | jak posiac marihuane | yellow euphoric | no end | wrzody żoładka | NOZ IV 630g po cyklu kreatynowym? | NOZ IV 630g | makaron ryźowy | tartrate | dlaczego puchne po kreatynie a potem to szybko spada | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL