| Autor |
"PROPIOBOL ALCHEMIA nowy design" |
|
|
Ram
|
|
Wysłana - 2 marzec 2009 18:59 | zgłoś naruszenie regulaminu

Testujemy nowego propa z alchemii, jak na razie po paru dniach libido mocno do przodu także jest ok, nawet aż za bardzo
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Ram
|
|
|
|
|
Ram
|
|
|
|
|
globkop64
|
|
libido nigdy za bardzo hihi ! tylko musisz miec pod reka swoja kobiete
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
fortdodge
|
|
|
|
|
Tiyey
|
|
jak tutaj się wrzuca zdjęcia? to pokażę Wam jeszcze innego propa z alchemii, ktorego sam pierwszy raz na oczy widzę a różni się od tego tutaj i od starszej alchemii
Edit: Sorry nie zauwazylem ze ktos juz wstawil zdjęcia takiego propa w innym temacie, jak na razie zbiera negatywne opinie, zobaczymy za jakiś czas.
A tak na marginesie to i tak mógłby ktoś w skrócie napisać jak się zdjęcia wstawia albo jakiś link do instrukcji o ile taka jest tu na forum.. Pozdrawiam
Zmieniony przez - Tiyey w dniu 2009-03-03 01:34:43 | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
globkop64
|
|
wyglad spoko poczekamy na opinie
Zmieniony przez - globkop64 w dniu 2009-03-03 08:52:53
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
markus7
|
|
Ostatnio ostro lansuje się nową Alchemię, ja bym tego dziadostwa nie tknął jest wiele pewniejszych środków szczególnie jeśli chodzi o propionat(apteka!!) | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
fortdodge
|
|
Po tym jak było pokazane w jakich warunkach to było robione mówie dla alchemi ,dzieki. | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
globkop64
|
|
apteka apteka. masz racje. ale undery jakos daja rade bo 90% ludzi laduje undery i rosnie i nie ma zakazen wiec jakos tam jest z tym stezeniem i czystoscia. pamietaj 1 rzecz. jest coraz wiecej underow na rynku i kolesie co produkuja zaczynaja walczyc z konkurencja obnizaniem ceny i wlasnie jakoscia w tym sterylnoscia i moca. i moze sie okazac, ze powstanie taka alchemia, zrobi za***iste zabezpieczenia i zdobedzie rynek i bedzie chwalona za jakosc i cene. prawo rynku, wygrywa ten co ma najlepsza jakosc i zayebsity marketing
edit: dla mnie wyglad tej alchemii jest kozacki, schludie zrobiony. nie wiem czy to AL na butli to naklejka czy wtopiony napis. fajna sprawa, zawsze utrudnienie dla kogos kto nie ma inwencji i nie potrafi wymyslec swojego srodka tylko zgapia z kogos. widzialem u siebie juz te butle w Hiszpanii ale nie mialem jeszcze w reku. podobaja mi sie jak ktos podchodzi do mocy i sterylnosci tak jak do wygladau to bedzie dobrze i zdobedzie ludzi
Zmieniony przez - globkop64 w dniu 2009-03-03 11:48:18
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Ram
|
|
globkop64 - AL jest wybite na butli, nie jest to żadna naklejka, naprawdę robi bardzo dobre wrażenie.
Apteka apteką, fakt, ale pamiętacie ostatnią aferę ze strzykawkami z paprochami w środku?:)
|