Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

PROPIOBOL ALCHEMIA nowy design

markus7

Wysłana - 03 marca 2009 12:00    Edytuj  Cytuj
Po części się zgadzam są środki które produkują tylko UG tren, bold(chyba że ktoś ma dojścia do orginału od weterynarza) i chciał nie chciał trzeba ryzykować ale jeżeli tylko mam wybór to zawsze wybiore aptekę. A tak na marginesie to właśnie rozglądam się za pewnym boldenonem.

globkop64

Wysłana - 03 marca 2009 12:05    Edytuj Cytuj
Ram, pieknie, idea jest bardzo dobra. alchemia dobrze sie zapowowiada. ktos wyciaga wnioski i zaczyna inwestowac w jakosc. a to sie zaczyna teraz liczyc najbardziej.

moj synek (10lat) do mnie: tato, badz wielki!!! majac dzieci, wspaniala, sexowna zone i poukladane finanse:
daje ognia i celuje na: waga:104-106 / ramie:46-48 / talia:86-88cm / udo:70-72
a maxy mam w p***zie, wazne, ze swoja zone na 1 rece podnosze!!!

pako26

Wysłana - 03 marca 2009 12:12    Edytuj Cytuj
fortdodge jesli mowa o sterylnosci to skoro biora to ludzie i nie narzekaja to nie jest zla inne undery myslisz ze robia w lepszych warunkach

pako26

Wysłana - 03 marca 2009 12:15    Edytuj Cytuj
a i jeszcze jedno jesli chodzi o pewne srodki apteczne:) pewne to byly kiedys prosty przyklad deci greka i holendra pelno walow susta walki i mozna wymieniac do woli

globkop64

Wysłana - 03 marca 2009 12:31    Edytuj Cytuj
tu racja. sam sie nadzialem na deca organon. ktos tam pisal, skad wiem, ze to podroba, ze po smaku i wygladzie nie ma co oceniac. to po czym na pierwszy rzut oka sie ocenia jak nie po wygladzie juz nie bede pisal o smaku. ale jak mam w reku deca oryginal i deca co mi piszcza, ze to oryginal a widze jawne uchybienia w jakosci wykonania to mimo, ze to niby apteka to jest to wal. takze ostroznie i z aptekami niestety.

moj synek (10lat) do mnie: tato, badz wielki!!! majac dzieci, wspaniala, sexowna zone i poukladane finanse:
daje ognia i celuje na: waga:104-106 / ramie:46-48 / talia:86-88cm / udo:70-72
a maxy mam w p***zie, wazne, ze swoja zone na 1 rece podnosze!!!

flex1976 NO PAIN NO GAIN

Wysłana - 03 marca 2009 12:34    Edytuj Cytuj
fortdodge a Ty myślisz że inne undery to w jakich warunkach są robione ?

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"

-PRO-

Wysłana - 03 marca 2009 13:50    Edytuj Cytuj
Fajny design

Doomin

Wysłana - 09 kwietnia 2009 23:44    Edytuj Cytuj
dil mi pare dni temu przyniosl propa z alchemii z czerwonym kapslem, myslalem ze to bd ta nowa alchemia... kto bil tego z czerwonym kapslem niech sie wypowie,bede wdzieczny

vegeta22

Wysłana - 10 kwietnia 2009 00:14    Edytuj Cytuj
apropo tegoz czerwonym kapslem to mam go wale go i nie jeswtem przekonany czy działa wale z deca max pro i winem z dynamica pozatym fakt w jedtamnym flakoniku cos pływa jakbypaproch

Doomin

Wysłana - 10 kwietnia 2009 00:17    Edytuj Cytuj
kumpel zaczal bic od wczoraj tego propa i go noga napjerdalala ostro

Odpowiedzi jest na 6 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

PROPIOBOL ALCHEMIA nowy design

Strony:  pierwsza  1  3  4  5  6   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.