PROJECT X na razie znajduje się w fazie testów z udziałem Alexey Lesukov.
Co to jest Projekt X?
PEAK INTERNATIONAL chce wypuścić napój, który będziemy popijać podczas treningu, tak aby na bieżąco dostarczać organizmowi niezbędne substancje. Project X będzie miał taki skład aby optymalnie współdziałał z Workout-Booster (Badzo Mocnym Stackiem Przedtreningowym) Peak - DETONATOR. PROJECT X będzie mail za zadanie zwiększyć wydolność treningową, szybsza regeneracje pomiędzy seriami i zwiększyć sile, umożliwi to jego perfekcyjnie dobrany skład( po zakończeniu testów może uledz zmianie) :
Sam spróbuję dopiero po zawodach, ale rzeczywiście brakowało na rynku profesjonalnego produktu do picia w trakcie treningu. Można oczywiście stosować carbo, izotoniki, czy powerade, ale one są jak oranżada
W życiu na siłowni nie byłem...
1266959773000
PRIMO
Wysłana - 23 lutego 2010 22:47
nareszcie produkt godny polecenia, długo na cos takiego czekałem oby tak dalej PEAK INTERNATIONAL
brak podpisu
1266961620000
jabolcokk A.Jabłoński
Wysłana - 23 lutego 2010 23:03
Ja się już nie mogę doczekać przyda mi się na pewno w początkowych Fazach Redukcji.
ten środek może być bardzo pomocny przy robieniu formy gdy ograniczamy spożycie węgli i brakuje sił podczas treningu!szkoda że trzeba jeszcze poczekać bo właśnie jestem na cyklu z detonatorem!)ale i z nim daje ostro czadu!)
1267026924000
iluv
Wysłana - 04 maja 2010 12:04
Działanie rewelacja, intensywność treningu na tym środku +40% w górę