Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
własnie ze odblokowywałem sie "ANABOLIC XTREME ADVANCED PCT HARDCORE ACCELERATOR" A ten "nolvadex" to raczej na recepte tak nie dostane ? jeszcze mi z kiedys zostało tylko pół lista "Clomipihen citrate 5-mg" ale tylko 6 tabletek wiec zaczynam je jesc.
1234208414000
Yarsen
Wysłana - 15 lutego 2009 11:23
witam.I jak to z tym odblokiem po sus500?Trzeba zastosowac?Pozdr.
1234693439000
Stillborn
Wysłana - 15 lutego 2009 12:24
Od razu po cyklu Clomid 12tab starczy i później jakiś booster testosteronu np: Novedex XT.
1234697085000
Yarsen
Wysłana - 16 lutego 2009 17:57
Kurde nie mam za bardzo jak zakupic Clomid.Macie moze jakies namiary?A ten Clomedem nie mozna tego zastapic?Pozdrowionka.
1234803462000
Luk122
Wysłana - 16 lutego 2009 19:52
.
Zmieniony przez - Luk122 w dniu 2009-02-16 19:52:31
Mam pytanko. Komuś poleciały włosy z czachy po m-drolu ? Androgen 4-krotnie większy niż metyltestosteron, podobieństwo do masteronu. Jem 2 dzień po każdej kapsułce leko prostatę czuć. Po winie miałem to samo. A jak włosy z czachy ? Chciałbym jeszcze trochę zachować bo winko już trochę przekosiło .
Jeszcze nie spotkałeś sam siebie. Ale korzyść z tego, że w międzyczasie poznaje się innych ludzi jest taka, że jeden z nich może przedstawić Ci Ciebie samego.
Specjalista -
1235676470000
dzban33
Wysłana - 29 marca 2009 00:49
Mam zamiar zastosować M-drol. Chciałbym uzyskać informacje , kiedy go brać, jakie osłonki do niego stosować ( ile czasu przed i w jakich dawkach), oraz jakie witaminy i jaki odblok (oczywiście w jakich dawkach kiedy i przez ile czasu) Mam zakupiony DYMATIZE X-Pand 925g, czy mogę brać to razem z M-drolem, a może lepiej po?? Czy powinienem dokupić sobie coś jeszcze do tego. Mój budżet to jakieś 400-500 zł. Chciałbym uzyskać oczywiście jak najlepsze efekty. Z góry dzięki za pomoc i czekam na rady.
"Wiem, że nic nie wiem" Sokrates
1238284161000
Certik
Wysłana - 29 marca 2009 18:46
czlowieku masz na 1wszej stronie............
1238345160000
Rendy
Wysłana - 30 marca 2009 10:35
Ludzie drodzy, z tym M-drolem to przesadzacie, po cholere się truć takim hardcorem , jak inne ph tez b dobrze działają. Ja osobiście M-drola i jego klonów nie stosowałem, ale po tym co czytam, nigdy bym tego nie wziął. Mi styka Ph, które w składzie mają Estra-4,9-diene-3,17-dione, bardzo dobry towar, nie aromatyzuje , nie blokuje, masa i siła idzie do góry...
1238402106000
rev84
Wysłana - 30 marca 2009 11:40
Jak mamy dwie kapsy do zjedzenia to dzielimy do posilkow(powiedzmy sniadanie i obiad po jednej) czy wrzucamy 2 naraz do obiadu?