wITAM Moj problem polega na tym ze pomimo intensywnie ciwcze i na silowni i aerobowo i biegam moja sylwetka nie staje sie "smukla" waze50kg przy wzrocie 165 cm i jestem jakas...hmmm prosta jak rurka..potrzebuje treningu ktory nie wysmukli i spali to co jeszcze pozostalo a sa sfery z jakich pozbyc sie juz nie moge(posladki uda boczki) prosze o naprowadzenie
50kg przy wzroście 165cm......? Jesteś kobietą? Już chciałem słac gromy, ale jezeli jesteś kobietą, to może nie jest źle. Tylko jednak zapytam-może najpierw powinnaś nabrac trochę miesni i odpowiednich kształtów[nogi, pośladki], a potem dopiero się wyrzeźbić? Nie pomyślałaś o tym? Bo co do rzeźby-jest tutaj o niej długi artykuł podwieszony...
Aha i nie nalezy się bać-nie popadajmy w skrajności-kobieta, która ćwiczy i dba o siebie, również wygląda bardzo dobrze. LEKKIE, podkreślam lekkie umiesnienie takich partii jak uda i pośladki potraf czasem nadać pięknych, kobiecych kształtów.
Zmieniony przez - MOREPOWER w dniu 2010-03-19 23:15:48
Specjalista -
1269036158000
Hubert81
Wysłana - 19 marca 2010 23:21
50 kg przy 165 cm - jesteś szczuplutka, a "rurki" są efektem braku mięśni podkreślających Twoje kobiece walory.
Zmieniony przez - Hubert81 w dniu 2010-03-19 23:22:12
No i własnie tak jak Hubert-o to mi chodziło w gruncie rzeczy, tzn. myślę, ze to bardzo prawdopodobne...Pewnie jesteś dość szczupłą osobą, prawda?
Specjalista -
1269037692000
Larry_69
Wysłana - 20 marca 2010 01:32
Ja myślę że konieczne jest zdjęcie głównie dlatego ze kobiecego ciała nigdy za wiele. Ale poważnie, może to tylko twoje kompleksy, i zalezy co i jakie byś mieć chciała :) Pupę jak Jenifer Lopez :) Nogi jak Heidy Klum? Bo tu wszyscy mają skrzywienie kulturystyczne więc każą ci ćwiczyć. Ale jeśli to nie urojenia a faktycznie rurki to mają racje :)
1269045132000
MOREPOWER
Wysłana - 20 marca 2010 01:40
Fakt zdjęcie by się przydało[jakieś przejrzyste-czyli bez żadnych dodanych efektów, w miarę jasne itp.], na pewno by to zdecydowanie ułatwiło ocenę.
Specjalista -
1269045617000
kachas
Wysłana - 20 marca 2010 07:45
Do made1989 podaje ci serię ćwiczeń które stosuje moja kumpela z siłki,jej pomogły zajefajnie. Oczywiście żadnych tam dużych ciężarów to ma być fitness a nie przerzucanie żelastwa, zamiast sztangi używaj jakiegoś lekkiego drążka. 1. Martwy ciąg na prostych nogach z leciutką sztangą 10 kg lub mniej, lub hantelkami 2. Skręty tułowia na siedząco z rękoma trzymanymi za głową, lub jakimś lekkim drążkiem. 3. Wykroki z hantelkami 4. Wejścia na stopień jednonóż. 5. Spięcia brzucha na materacu 6. Wymachy nogami na boki najlepiej na maszynie 7. Skłony z jedną sztangielką na boki dobre na wcięcia 8. Przysiady Dłonie na karku albo leciutka sztanga Ilość powtórzeń i serii to twój własny wybór, mi wydaje się że najwłaściwsze by było robienie tego wszystkiego w jednej super serii, tak robią to laski z mojej siłki:). 3 takie obwody powinny ci pomóc. Oczywiście do tego dobra dieta i aeroby.
Zawsze wolałem wiedzieć niż wierzyć i czuć zamiast myśleć.
1269067542000
made1989
Wysłana - 20 marca 2010 12:12
w istocie rzeczy chodz o to ze mam zbyt rozbudowane uda i brak tallii ... a co do rak to chcialabym rozciagnac biceps