Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Autor

PREPARATY WSPOMAGAJĄCE ODCHUDZANIE

SFD

Wysłana - 07 września 2003 21:42    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Mam prośbę - polećcie mi proszę jakiś dobre pastylki na ograniczenie łaknienia,w miarę niedrogie.Będę bardzo wam wdzięczny.Pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 07 września 2003 21:46 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł
Man - Scorch

CENA: 99.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 379.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Roni_IFK

Wysłana - 07 września 2003 21:46    Edytuj Cytuj
Chrom organiczny, mam akurat do sprzedania, ponieważ już nie zażwyam zostało mi 45 tabletek, ktore chętni sprzedam, firma naturell ta sam co w aptece

Kulturystyka to niekącząca walka z sobą, ale nagroda jest wielka
Chcesz mi pomóc Kliknij: http://sisco.pl/cgi-bin/ref/ref.pl?ID=482639
SFD FIGHT CLUB
Profesional Sport Club

Mój blog --> [[http://www.sfd.pl/temat175320/]

Mmonikaa

Wysłana - 07 września 2003 22:46    Edytuj Cytuj
a chrom jest rakotwórczy...!

Mmonikaa

Mmonikaa

kanarek

Wysłana - 08 września 2003 02:48    Edytuj Cytuj
no - dokladnie

a po co ci takie tabletki ?? nie mozna tego zalatwic dieta ??

Wiedza to podstawa
"Madry człowiek powinien wiedzieć, że zdrowie jest jego najcenniejszą własnością i powinien uczyć się, jak sam może leczyć swoje choroby".
HIPOKRATES
Doradca w dziale Alternatywna Droga.

Śmiech to zdrowie.
Chroń swoje nerwy.
Znawca -

demonique

Wysłana - 08 września 2003 11:11    Edytuj Cytuj
Jesli chodzi o chrom to jego zadaniem jest ograniczenie ochoty na slodycze a nie ogolnie łaknienia-u mnie natomiast wywołał w sto procentach przeciwna reakcje- zaczelam pochłaniac po nim slodycze jak wariatka. Co do rakotworczosci to zgadzam sie jest- ale tylko w duzych dawkach stosowanych przez duzszy czas. Podobno dobrym i w miare niedrogim specyfikiem na ograniczenie glodu jest wyciąg z ananasa. Polyka sie pare kapsułek na ok 30 min przed jedzeniem i włokna w ich zawarte pod wplywem wody i innych plynow pecznieja w żoładku dajac uczucie sytosci. Jednak nie radziłabym stosowania srodkow farmakologicznych a raczej zmodyfikowania diety.

SFD

Wysłana - 08 września 2003 14:04    Edytuj Cytuj
Nio właśnie w tym rzecz,że bardzo bym chciał zmodyfikować dietę,ale po prostu męczy mnie ogromny wprost apetyt (godzina po obiedzie i jestem głodny!) i boję się o powodzenie mej kuracji odchudzającej - muszę zrzucić 5kg ale boję się że po prostu się zagłodzę albo wpadnę w depreche...

kanarek

Wysłana - 08 września 2003 14:14    Edytuj Cytuj
jaka masz diete ?

Wiedza to podstawa
"Madry człowiek powinien wiedzieć, że zdrowie jest jego najcenniejszą własnością i powinien uczyć się, jak sam może leczyć swoje choroby".
HIPOKRATES

Śmiech to zdrowie.
Chroń swoje nerwy.
Znawca -

SFD

Wysłana - 08 września 2003 15:36    Edytuj Cytuj
W tym rzecz,że nie stosuję żadnej specjalnej diety.Po prostu jem urozmaicone posiłki,nawet dość obfite ale i tak non-stop jestem głodny.Może to dlatego że mam często niski cukier? Zauważyłem że lepiej się czuje np po zjedzeniu ciastka czy wypiciu kawy...

kanarek

Wysłana - 08 września 2003 15:53    Edytuj Cytuj
uloz zbilansowana diete pomoze na pewno
a kawa - pomaga - to jasne

Wiedza to podstawa
HIPOKRATES

Śmiech to zdrowie.
Chroń swoje nerwy.
Znawca -

SFD

Wysłana - 09 września 2003 13:26    Edytuj Cytuj
szkodliwy jest tylko chrom NIEorganiczny

Laura

Rabea

Wysłana - 09 września 2003 22:39    Edytuj Cytuj
Może zacznij jeść więcej produktów bogatych w błonnik. Niweluje na pewien czas uczucie głodu, a przy tym ma działanie oczyszczające...
A jeśli to nie pomoże - zacznij sobie zapełniać jakimiś zajęciami czas, aby wiecznie coś robić, myśli wtedy nie będą obsesyjnie krążyć wokół jedzenia, ale nie zapominaj w tym nawale zajęć o spożywaniu co 3 godz. drobnych przegryzek

"Nigdy nie jest dobrze, kiedy może być lepiej"

"Nigdy nie jest dobrze, kiedy może być lepiej"

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

PREPARATY WSPOMAGAJĄCE ODCHUDZANIE

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.